Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN Party

lordgnr

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar, bu gün arkadasimin biri beni aradi dediki cumartesi gunu lan partisi var dedi sende gelsene dedi. bende o ne lan dedim ya arkadaslarla spor salonunda toplanim pc leri hublarla birbirine bagliyacagiz, her kez kendi bilgisayarini getirecek multiplayer oyunlar oynanacak ve gelenler birbirlerinin pc lerinden istedikleri dosyalari cekebilecekler dedi. vede katilim 40 in uzrindeymis. sizde bole biseyler yapin zevkli bir olaya benziyor.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle
Lord GNR's Homepage

Lost Roses UO
Sosyal ağlarda paylaş

onu bi geççen :)
ona daha çok "babalar makinaları toplayıp haftasonunu yalan edelim" denir
lan party diye buna derler

bide bu hatunnardan olmasi lazim tabi

gördüğünüzre millet toplamiş pılını pırtısını gitmiş krallar gibide eyleniyorlar , bu etkinlik 1 hafta sürüyor
içeriye pizzaydı biraydı hamburgeridi satan standlar açılıyor ,
yanında kamplık döşşek götürüp yatanlar yada klavyeye kıvrılıp uyuyanlar mı ararsın , 15 saat nonstop cs atanını mı ararsın artık bilemiyorum .
e tabi bizim ülkeye gelmiyor böyle şeyler
siberlig bir wcg yi bile yüzüne gözüne bulaştırmadan bitiremiyor
böyle bi organizasyonu yapsan , gelir orta yerinde sıçış olur[signature][hline]fizban, 16 February 2004 19:46 tarihinde demiş ki:
türkçe'min de, ingilizce'min de kuşağıma göre hayli hayli iyi olduğunu göz önüne alınırsak,

[Bu mesaj baaluo tarafından 01 Nisan 2004 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

1şey dikkatimi çekti şimdi
ilk resimde önünde kocaman bir x yazan
thermaltake xserve kasa görüyorum sanki :)
itooluit nası almış onu ayıp lan!
7x kasa fanı 480w lik psu ya sahip bir kasa , iç hacmi ve yerleşimide hayvan gibi , 180$ olmasıda başka bi özelliği
180$ a makina toplarım ben
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel fotograflar hangi ulkede cekilmis bunlar?
Neyse arakdaslar bence Türkiyedede yapilabilir boyle bisey zaten bunun icin sponsor da gerekli degil o kadar masraf cikaricak birsey oldugunu sanmiyorum. Ben yaindan sonra gidicegim fotograflari kopyarim buraya o zaman bi tekrar dusunursunuz.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle
Lord GNR's Homepage

Lost Roses UO
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...