lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Merhabalar, bu gün arkadasimin biri beni aradi dediki cumartesi gunu lan partisi var dedi sende gelsene dedi. bende o ne lan dedim ya arkadaslarla spor salonunda toplanim pc leri hublarla birbirine bagliyacagiz, her kez kendi bilgisayarini getirecek multiplayer oyunlar oynanacak ve gelenler birbirlerinin pc lerinden istedikleri dosyalari cekebilecekler dedi. vede katilim 40 in uzrindeymis. sizde bole biseyler yapin zevkli bir olaya benziyor.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 biz 99 senesinde bayagi bayagi niyetlenmistik bu olaya ama turkiye gibi bi yerde zor sponsorlar boyle ufak organizasyonlari sallamaz katilanlardan ucret talep edemezsin bilgisayarini alip gelecek insan sayisi sinirlidir vs vs yoksa cokda guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 onu bi geççen :) ona daha çok "babalar makinaları toplayıp haftasonunu yalan edelim" denir lan party diye buna derler bide bu hatunnardan olmasi lazim tabi gördüğünüzre millet toplamiş pılını pırtısını gitmiş krallar gibide eyleniyorlar , bu etkinlik 1 hafta sürüyor içeriye pizzaydı biraydı hamburgeridi satan standlar açılıyor , yanında kamplık döşşek götürüp yatanlar yada klavyeye kıvrılıp uyuyanlar mı ararsın , 15 saat nonstop cs atanını mı ararsın artık bilemiyorum . e tabi bizim ülkeye gelmiyor böyle şeyler siberlig bir wcg yi bile yüzüne gözüne bulaştırmadan bitiremiyor böyle bi organizasyonu yapsan , gelir orta yerinde sıçış olur[signature][hline]fizban, 16 February 2004 19:46 tarihinde demiş ki: türkçe'min de, ingilizce'min de kuşağıma göre hayli hayli iyi olduğunu göz önüne alınırsak, [Bu mesaj baaluo tarafından 01 Nisan 2004 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 1şey dikkatimi çekti şimdi ilk resimde önünde kocaman bir x yazan thermaltake xserve kasa görüyorum sanki :) itooluit nası almış onu ayıp lan! 7x kasa fanı 480w lik psu ya sahip bir kasa , iç hacmi ve yerleşimide hayvan gibi , 180$ olmasıda başka bi özelliği 180$ a makina toplarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 http://www.dijitalcenter.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=AAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Güzel fotograflar hangi ulkede cekilmis bunlar? Neyse arakdaslar bence Türkiyedede yapilabilir boyle bisey zaten bunun icin sponsor da gerekli degil o kadar masraf cikaricak birsey oldugunu sanmiyorum. Ben yaindan sonra gidicegim fotograflari kopyarim buraya o zaman bi tekrar dusunursunuz.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar