bravecik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 ''Öldüğüm gün tabutum götürülürken, Bende bu dünya derdi var sanma. Benim için ağlama;yazık, vah vah, deme. Şeytanın tuzağına düşersen o zaman ağlamalısın. Cenazemi toprağa verdikleri zaman, elveda, demeye kalkışma, Çünkü mezar, cennet topluluğunun perdesidir. Batmayı gördün değil mi? Doğmayı da seyret. Güneş' le Ay'a guruptan hiç ziyan gelir mi? Yere hangi tohumu bitmez diye şüpheleniyor musun? Toprağa konulduğumu sanıyorsun değil mi? Benim ayağımın altında yedi kat gök vardır. '' Aslında bu dizeler çok güzel. Bir yakınınızı kaybettiğinizde bunu düşünün. En azından bir teselliniz oluyor.[signature][hline]
tunca Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 güzelmiş gerçekten[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz.
Aurora Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 zamanında böyle harika bi felsefeye sahipken nasıl olmuş da bugün böyle acaip bir toplum olmuş...[signature][hline] Güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı?
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 tasavvuf tasavvuf tasavvuf süper bir şey.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Öne çıkan mesajlar