Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 yüzünede tükürebilirsin, KAHPE! dersin mesela, sebeb gerek yok. Bunun üstüne oda sana tokat atmaya calışıcaktır, elinin tutup "kızlar vurmamak gibi bir huyum yok" dersin, sonra cekip gider zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 adamı feci fitledik yeter bukadar ayar bugunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 peki efendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 rapboyz'u okuyunca aklıma, etrafta ordan oraya ellerinde ingiliz anahtarlarıla koşuştuturp calıntı lemanrussların vidalarını sıkan spaceorclar geliyo nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bence bu sorunsaldan önce, bu durumu foruma yazma sorunsalı var.. hadi paylaşabileceğin kimsen yok..sosyal hayatın kötü..evden çıkmıyosun..hayatın forum olmuş... kız arkadaşın içerde ağlarken paticiğe ''internete'' bu durumu yazman...hahahaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bencede, sende yeterince sosyal hayatın olmadığına dair bir endişe, insanlarla hayatını paylaşabilme konusundada korku var. bunlarıda başkalarını komik şekillerde yargılıyarak, kendinle ilgili güvensizliklerini kendinden gizlemeye, haksız cıkarmaya calışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bence yanılıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 smiley'let hakkıdaki teorimide dinlemek istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 10.000 mesaj daha yazarsan foruma dinlerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 there has been a failure on the internets. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Noyanh said: ayrılmak istediğim kız arkadaşım içerde aglamkta .. ne kadar ayrılmak istediğimi sölediysem o kadar kötü oldum ne kadar ayrılmak istiyorum dediysem o kadar değerli oldum git dedim gitmedi . 3 sene oldu bundan önce değersizken şimdi değerli oldum anlamış değilim .. ayrılmak istemesen ayrılır ayrılmak istersin ayrılmaz. öle yani . ARKADAŞLARIM SİZİ SEVİYORUM SİZE LAFLAR HAZIRLADIM. 1- KAÇAN KOVALANIR MORUKJ 2- AYRILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİN O İÇERDE AĞLIYO SEN MAKİNA BAŞINDASIN NAYS 3-I AM TURYL SORY FOR YOUR LOTS YEMİNLİ OKÇU BUYUR REAİS KALBİNE NİŞAN ALCAICSAKNI BAK SAKLANMAK YETERLİ DEİŞŞL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 şimdi anti sosyallik gibi bir durum söz konusu değil . paylaşabilcek insanlarda var ama o an için yoktu gecenin bir yarısında paticikle paylaşmak istedim 8 gün oldu zaten 5 gündür falan da hiç konuşmuyoruz. böyle bir sorunsalımın kaldığını da tahmin ediyorum . vur dişlerini dök falan da iyimiş hani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Dynun said: Sakın ona kıyamadım ay diyip de ilişkiyi devam ettirme. Gerçekten ayrılmak istiyosan geri adım atma o konuda. Sonrası daha fena oluyor genelde. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Bırak ağlasın yüz verme , kesin kararlı olduğunu anlasın. Daha havalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bütün genellemeler yanliştir bu da dahil : o asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar