LiquiD Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 böyle bir oyun varmış. adventure tarzı filan, ancak internetle paralel oynanıyor, birtakım geyikler var öyle. neyse efem, benim sorunum oyuna ulaşabilmekle ilgili. zira beşiktaş sinanpaşa'da hiçbir dükkanda bulamadım oyunu. elinde olanlar, nereden aldıklarını söyleyebilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 AvaShop'ta bulunuyor oyun.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 abi orjinale param yetmez. 60 milyon nedir yahu? kopyasını filan bulmak istiyorum. gören, gözüne çarpan filan yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 son kez uplamaktayım efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Kopya yoktur bu civarlarda hoca..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 kopyasını alırsan sanırım oynayamazsın cunku kutusunun arkasında internet gerektirir yazıyor.ee internet gerektirdiğine göre orjinal cd-key de gerektirir. Ama oyunun tadına doyum olmuyor yani.Ben oynamadım oynayan birini gördum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 kopyasının sorunu yok yahu. benim arkadaş kopyadan oynadı, tavsiye etti filan. o yüzden arıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar