Khirsah Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Royal Courta girmek istiyorum saldırdığım zaman 100 damage falan veriyorum ama ikinci saldırıda ölüyorum.Rüşvet vermeye kalkıyorum paramı bitirene kadar alıyo Bide charm arttırmak için napmalıyım??[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Royal courta şöyle veya böyle bir kere girdikten sonra peasent to knight diye bir seçenek var. Yanında yeterli para varsa şövalye olup sonra istediğin zaman kaleye de royal court a da girebilirsin. Ama bayağı parayla gel oraya ki içeri girdiğinde yanında para bulunsun.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Carnlothwen çok sagol en sonunda knight oldum Minglela da +20 charm çektim Sana iyi oyunlar[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar