Catscratch Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Spoolsv.exe yazıcının programı be evladım. Hepde ben olmayınca başına gelio bu olaylarda senin hehehe.[signature] O registry olayıda policy olaylarındandır. Ayarlar var şunu adminler yapsın, user lar yapmasın, şunu kısıtla felan diye. Oralara dalmak lazmki bulunamayabilir. Çok ince şeyler. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 01 Nisan 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Geyik geçene kadar registry i nası açacağım win sınırlı durumda herşeye el atamıyorum win klasöründen buluyorum tek tek o yüzden neyin içinde ne var bilmiyorum ... Bu arada icq ya gelmiyorsun seninle de hesaplaşacağız ...[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Yahu yokmu bir allahın kulu sistem adminitratorden veya biryerden registry i edit etmemi açmayı bilen ?[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar