sharky Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 LKD Izmir Linux Toplulugu, Izmir Ekonomi Universitesi ile ortak seminer duzenliyor. Konu : Linux nedir? Yenir mi? Tarih : 1 Nisan 2004 Perşembe Saat : 18:00 Yer : İzmir Ekonomi Üniversitesi M01 Salonu Sakarya Caddesi, No:156 35330 Balçova - Izmir Bilgisayar kullanmasına karşın Linux işletim sistemini tanımayan, Linux'u bugün bulunduğu noktaya getiren ve hızla gelişmesini sağlayan felsefesini anlamak isteyen, Linux ile neler yapabileceğini merak eden insanlara yönelik seminerde Linux işletim sistemi ve özgür yazılım olgusu anlatılarak Linux ile ilgili kafalarda sıkça oluşan genel sorulara yanıtlar aranacak. Seminerimiz herkesin katilimina acik ve ucretsizdir.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 nie hafta içi yaptınız ya =( sınav falan olmazsa gelirim[signature][hline];;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 işten o saatte çıkabilirsem kesinlikle oradayım bu arda semineri kim veriyor devrim bey felanmı yoksa ekonomi uniden birilerimi?[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 bu seminerlerin kameraya çekip nete koyulması fln fazla mı fantezi olur :P ben de isterimmm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Sanırım Onur verecek semineri.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 şarki istanbula ne zaman gelecen ?? sana plaket hazirlatacam , en kalpten linuxsever diye[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 :D Bilmiyorum ama gelmeme yakin haydi genel bir paticik bulusmasi yapalim falan diye cigiririm forumlarda :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 1 nisan falan gidip oraya win xp bayragı acmak lazım :P[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 harbi ahau sakat gün seçmişler :)[signature][hline]*! gladyatörkenk olur* ez lov ez yu go uuuuvv vuuuuuvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Hahahah 10 kişi toplayıp We love Bill yazılı tişörtlerimizle gideceğiz =P[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 marmara üniversitesinde böyle bir seminer mekanı, konferans salonu ayarlasam uygun elemanlarla gelir misin? malum izmir bize biraz ters. gerçi penguen katili olduğumu bilenler amacımın toplu penguen katliamı olduğunu anlarlar.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 veya sunumu yapıcak elemanın laptopuna windows yüklüceksin açıcak sistemi projektör e baglı bööle pat windows başlıyor :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar