Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rusya - gürcistan savaşı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
yok arkadaş hearts of ıron dan kalmış

said:
yok arkadaş Europa Universalis'te kalmış

son 1 aydır paradox oyunlarını oynayıp duruyorum evet :P şu an hoi deyim hoho. de onu Türkiye ezer kimse bizi dövemez tarzı msg atanları aklımca tii ye almak için yazmıştım :P

/ ee Gürcistan neye güvenip yapmış madem böyle bişey yau.
Mesaj tarihi:
gürcistan geri çekilio ama askeri üsler de gg oldu ehe artık başkente çekilirler :P

verdiği vaattleri batırıp lan napsamda oyları alsam yeniden diyen gürcü devlet başkanına da bir adet red alert cd si yolladım lol
Mesaj tarihi:
bence biz ukraynaya saldıralım,alalım bütün güzel kızlarını...

şaka bi yana umarım büyümez ya bu savaş.o buna dalarsa bu ona dalar o bunu döverse o abisini çağırır...çin in hiç bi savaşa girmeye ihtiyacı yokki.kapalı kutu zaten bekler tüm dünya birbirni hırpalar,bunlar sonra biz geldik diye alır etrafında ne var ne yoksa :P
Mesaj tarihi:
pekaziz said:
Tersi halinde de dediğin alakasız. Çin neden Ukrayna'ya saldırsın, geçerli sebep söylesene?

bi sebebi yok ama rusyayla ilişkileri son derece ii ben en son olasılıkolarak çin i koydum farkındaysan,eminim yanı 3. dünya savası adında baslarsa bi savas çin her türlü Rusyanın yanında yer alır.Nedeni Diplamatik ilişkileri çok iyi 1. 2. olasılıkda usa rusyayı engellemeye calısır çinle aralarıda ii degil işte felan fılan baya büyür.
Mesaj tarihi:
SkyberG said:
bi sebebi yok ama rusyayla ilişkileri son derece ii ben en son olasılıkolarak çin i koydum farkındaysan,eminim yanı 3. dünya savası adında baslarsa bi savas çin her türlü Rusyanın yanında yer alır.Nedeni Diplamatik ilişkileri çok iyi 1. 2. olasılıkda usa rusyayı engellemeye calısır çinle aralarıda ii degil işte felan fılan baya büyür.

:)
Mesaj tarihi:
Almanya
Amerika Birleşik Devletleri
Belçika
Birleşik Krallık
Bulgaristan
Çek Cumhuriyeti
Danimarka
Estonya
Fransa
Hollanda
İspanya
İzlanda
İtalya
Kanada
Letonya
Litvanya
Luksemburg
Macaristan
Norveç
Polonya
Portekiz
Romanya
Slovakya
Slovenya
Türkiye
Yunanistan

Bu ülkelerden birisi savaşa dahil olmadıkca çok fazla büyüye bilcegini sanmıorum ama ukraynaya gelirsek,bu zaman güçsüz devlet yok gibi varsada müslüman ülkeler
Mesaj tarihi:
Zegna said:
ukraynanın nota verebilecek ne ekonomisi, ne askeri gucu var yahu?

varmı?

o notayi vermeden once maestrosuna bakar, abisi amerikaya yani, ona guveniyor.. yoksa ufurukten teyyare selam soyle o yare bi memleket..
Mesaj tarihi:
Bu savastan bisi cikmaz, kimse yemez yani Rusya ile girismeye..

Bu savas akli karisik genclerimize Avrupa'nin, batinin ikiyuzlulugunu gosterecek bir savas. Iyi izlesinler, imkani olan bcc cnn sitesi, tv si takip etsin.. Ne kadar iki yuzlu insanlar bir gorsunler.

Bir yerde okudum bugun, bati politikasi iste, dogrudur heralde.. Gurcistan cekiliyo diye haber yapiyolar, asllinda ekilmiyomus, cekilmedigi icin Rusya vurmaya devam ediyor tabii.. BBC CNN de haber soyle geciyo..

Gurcistan cekiliyor ama Rusya savas istiyor baris istemiyor halen vuruyor. Halbuki dupeduz yalan. Ruslar diyoki Guney osetya dan cekilsinler bir daha girmeyeceklerine dair anlasma imzalasinlar, bitirelim hemen diyolar, ingiltere bunlari soylemeyip, kabul edilemez istekler getiriyolar, amaclari barismak degil savassmak diye beyin yikiyor..
  • Yeni Oluştur...