EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 said: yok arkadaş hearts of ıron dan kalmış said: yok arkadaş Europa Universalis'te kalmış son 1 aydır paradox oyunlarını oynayıp duruyorum evet :P şu an hoi deyim hoho. de onu Türkiye ezer kimse bizi dövemez tarzı msg atanları aklımca tii ye almak için yazmıştım :P / ee Gürcistan neye güvenip yapmış madem böyle bişey yau.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ruslar denizden de ablukaya alıyolar.
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 gürcistan geri çekilio ama askeri üsler de gg oldu ehe artık başkente çekilirler :P verdiği vaattleri batırıp lan napsamda oyları alsam yeniden diyen gürcü devlet başkanına da bir adet red alert cd si yolladım lol
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Tron said: gg nedir? askeri üsler gg oldu. yalan oldu gibisinden bişey
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Gürcüler çekiliyormuş,güzel haber.Umarım Ruslar sözünü tutar ve savaş son bulur.
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 tahminimce savaş daha çok büyücek
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ukrayna da nota vercek demedi demeyin rusyaya
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ukranya zaten alttan alttan verio rusyaya savas ukranya-gurcu & rus savasina donebilir.
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ukrayna saldırırsa eyer baya bi büyür çinbile girer işin işine
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Çin Rusya'ya niye saldırsın, bilip bilmeden konuşmayalım. Ayrıca Ukrayna da AB ve ABD'ye güvenip ters birşey yaparsa sonu Gürcistan'dan beter olur.
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 çin rusyanın arkadasında olur demek istedim sen ne dedigimi bilkmeden konusma
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Tersi halinde de dediğin alakasız. Çin neden Ukrayna'ya saldırsın, geçerli sebep söylesene?
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bence biz ukraynaya saldıralım,alalım bütün güzel kızlarını... şaka bi yana umarım büyümez ya bu savaş.o buna dalarsa bu ona dalar o bunu döverse o abisini çağırır...çin in hiç bi savaşa girmeye ihtiyacı yokki.kapalı kutu zaten bekler tüm dünya birbirni hırpalar,bunlar sonra biz geldik diye alır etrafında ne var ne yoksa :P
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 pekaziz said: Tersi halinde de dediğin alakasız. Çin neden Ukrayna'ya saldırsın, geçerli sebep söylesene? bi sebebi yok ama rusyayla ilişkileri son derece ii ben en son olasılıkolarak çin i koydum farkındaysan,eminim yanı 3. dünya savası adında baslarsa bi savas çin her türlü Rusyanın yanında yer alır.Nedeni Diplamatik ilişkileri çok iyi 1. 2. olasılıkda usa rusyayı engellemeye calısır çinle aralarıda ii degil işte felan fılan baya büyür.
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ukraynanın nota verebilecek ne ekonomisi, ne askeri gucu var yahu? varmı?
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 SkyberG said: bi sebebi yok ama rusyayla ilişkileri son derece ii ben en son olasılıkolarak çin i koydum farkındaysan,eminim yanı 3. dünya savası adında baslarsa bi savas çin her türlü Rusyanın yanında yer alır.Nedeni Diplamatik ilişkileri çok iyi 1. 2. olasılıkda usa rusyayı engellemeye calısır çinle aralarıda ii degil işte felan fılan baya büyür. :)
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Zegna bilmiyorum da rus donanmasına geri dönmeleri için izin vermicekmiş haberlerde söyledi
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Almanya Amerika Birleşik Devletleri Belçika Birleşik Krallık Bulgaristan Çek Cumhuriyeti Danimarka Estonya Fransa Hollanda İspanya İzlanda İtalya Kanada Letonya Litvanya Luksemburg Macaristan Norveç Polonya Portekiz Romanya Slovakya Slovenya Türkiye Yunanistan Bu ülkelerden birisi savaşa dahil olmadıkca çok fazla büyüye bilcegini sanmıorum ama ukraynaya gelirsek,bu zaman güçsüz devlet yok gibi varsada müslüman ülkeler
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Zegna said: ukraynanın nota verebilecek ne ekonomisi, ne askeri gucu var yahu? varmı? anca kızıl ordu orkestrasına veririler bencede
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Zegna said: ukraynanın nota verebilecek ne ekonomisi, ne askeri gucu var yahu? varmı? o notayi vermeden once maestrosuna bakar, abisi amerikaya yani, ona guveniyor.. yoksa ufurukten teyyare selam soyle o yare bi memleket..
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yesinler birbirini bize dokunmayan yılan bin yaşasın
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Bu savastan bisi cikmaz, kimse yemez yani Rusya ile girismeye.. Bu savas akli karisik genclerimize Avrupa'nin, batinin ikiyuzlulugunu gosterecek bir savas. Iyi izlesinler, imkani olan bcc cnn sitesi, tv si takip etsin.. Ne kadar iki yuzlu insanlar bir gorsunler. Bir yerde okudum bugun, bati politikasi iste, dogrudur heralde.. Gurcistan cekiliyo diye haber yapiyolar, asllinda ekilmiyomus, cekilmedigi icin Rusya vurmaya devam ediyor tabii.. BBC CNN de haber soyle geciyo.. Gurcistan cekiliyor ama Rusya savas istiyor baris istemiyor halen vuruyor. Halbuki dupeduz yalan. Ruslar diyoki Guney osetya dan cekilsinler bir daha girmeyeceklerine dair anlasma imzalasinlar, bitirelim hemen diyolar, ingiltere bunlari soylemeyip, kabul edilemez istekler getiriyolar, amaclari barismak degil savassmak diye beyin yikiyor..
Öne çıkan mesajlar