Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bilmiyorum hiç başınıza geldi mi ama Gmail hiç alakasız kişilerden gelen emailleri sanki tek kişininmiş gibi aynı başlık altında sıraladı bir email konu başlığı için. Fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 gmail zaten bunu yıllardı yapıyor. aynı kişiden gelen mailleri tek mailde topluyor. bana göre çok kullanışlı. birisi ile mailleştiğim zaman, daha önce ne yazmış diye mailler arasında dolaşmıyorum :) derken farklı kişiler yazısını şimdi çakıyorum pardon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bana hiç yapmadı daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Konu basligi ayni ise yapar bunu, ve en sevdigim ozelligi Gmail'in. Ya bu google ne super biseydir ya. edit: farkli kisiler coklu gonder ile vs. baglanmiyorlarsa birbirlerine olmaz bu, bi dikkatli bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bazen çok saçma sapan da olabiliyor ama ayarı fln yok mudur bunun gelen maili siliyorum sent mail de silinio mesela silme arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 alala dikkat etmedim buna ben. nası bişey ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bana sorduysan; mailleşmişim mesela biriyle 5-6 mail olmuş birini silcem silemiyorum silersem konu başlığı aynı olduğundan benim sent mailimi de siliyo ben tutmak istiyorum yolladığım şeyleri, gelenleri silicek olsam bile olmuo veya ayarı var ben bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bana da hiç olmadı böyle bir şey, ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Scheriff said: bana sorduysan; mailleşmişim mesela biriyle 5-6 mail olmuş birini silcem silemiyorum silersem konu başlığı aynı olduğundan benim sent mailimi de siliyo ben tutmak istiyorum yolladığım şeyleri, gelenleri silicek olsam bile olmuo veya ayarı var ben bilmiyorum valla ben aradaki emailları siliyodum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 tam anlatamıyorum heralde gmail de vardı ama yeni kullanmaya başladım diğer her şeyi iptal edip o yüzden bi bocalama oluo snrm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 sadece o mailin başlığında sağ üstteki oka basarsan bi menü açılıyo. orda delete this message diye bişi var. onunla sadece o mesajı silebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar