Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 back to the future ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konsept bana binsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Olmadı bu pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Lexus güzelmiş, Gullwing çakması Porsche'den arak olmuş. Audi Ai güzelmiş Namessar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bu satisa geciyor cok yakinda Quibble said: hmm bunu da begendim Lexus LF-A Concept Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 VW Iroc Concept'i de olabilirdi ulaşabilecektik de hem ama Honda'nın Civic'te yaptığını yapamadı, yemedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Bu da çok güzel olurdu... Ama RR dekilerin de bi tarafı yemiyo böyle birşey üretmeyi. RR Sport u çıkarmadan önce tanıttıkları concept e bakın, bi de RR sport a bakın. Alakaları yok. Sport diye gene öküz gibi hantal bi jip yarattılar. 2.7 TDI 0-100km 12 saniye. Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Quibble said: o ne Aston-Benz mi ?o aston benz değil, Alfa 8C ile Mercedes E serisi + SLR detaylarından oluşturulmuş PS işi. yalnız dediğin gelecekte olabilecek bişey, Supercar üreticiler yusuf yusuf olmaya başladı hafiften, birleşmeler artacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 batmobil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 MrMarvelous said: Bu olsa buna da binerdim bak. offfff harika ya harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mr_Hand said: Quibble said: o ne Aston-Benz mi ?o aston benz değil, Alfa 8C ile Mercedes E serisi + SLR detaylarından oluşturulmuş PS işi. yalnız dediğin gelecekte olabilecek bişey, Supercar üreticiler yusuf yusuf olmaya başladı hafiften, birleşmeler artacak... yalnız evet 8C bakışını nasıl kaçırdım ben orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 direkt 8C fotosu zaten, ara bulursun nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 :Dedit: yirim yirim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 İyi de 8C artık concept değil üretildi 30 tane satıldı bitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yau marv nerenle okuyosun şu postları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 BMW nin fabric shell i olan arabayi cok surmek isterdim. Oynamak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mr_Hand said: yau marv nerenle okuyosun şu postları :) yok doğru okudum da deme ihtiyacı duydum millet concept zanneder diye... PS olduğu kesin SLC nin ama ben 8C ye benzer hiç bi yanını görmedim. Meşhur gullwing le slr ı modern bi harman yapmışlar. bi tek rengi kırmızı diye mi benzetiyonuz nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 hehe "şasi" tamamen 8C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 oy hakkımı kullandım zaten düşündüklerim de verilmiş.. ama bu konu üzerine eğilmiş şöle bişi varmış.. http://www.conceptcarz.com/view/concepts.aspx negzel. sıralı, seneleri belli falan filan.. hoş bi site olmuş. bi sürü de görmediğim, duymadığım konsept varmış zaten.. karıştırmaya değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 SLC'nin B ve C sütunlarına bak Marv orası direk arak görünüyo. Yalnız farlar direk Porsche'den alıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 SLC dediin şu yukardaki mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Onu kastettim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 abicim daha önce de tartışmştık onu burda, farlar E serisi farları :P yalnız evet bişey farkettim bi noktada haklısın, çamurluklar farlara kadar 911'den alınmış. Bu montajın tek zayıf yanı ön kromaj ve hava girişleri zaten. Ha bi de çamnurluklardaki o "kanatlar"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar