Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İmkanınız olsa hangi concept'e binerdiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bu da çok güzel olurdu...

Ama RR dekilerin de bi tarafı yemiyo böyle birşey üretmeyi. RR Sport u çıkarmadan önce tanıttıkları concept e bakın, bi de RR sport a bakın. Alakaları yok.

Sport diye gene öküz gibi hantal bi jip yarattılar. 2.7 TDI 0-100km 12 saniye. Şaka gibi.
Mesaj tarihi:
Quibble said:
o ne Aston-Benz mi ?
o aston benz değil, Alfa 8C ile Mercedes E serisi + SLR detaylarından oluşturulmuş PS işi. yalnız dediğin gelecekte olabilecek bişey, Supercar üreticiler yusuf yusuf olmaya başladı hafiften, birleşmeler artacak...
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
Quibble said:
o ne Aston-Benz mi ?
o aston benz değil, Alfa 8C ile Mercedes E serisi + SLR detaylarından oluşturulmuş PS işi. yalnız dediğin gelecekte olabilecek bişey, Supercar üreticiler yusuf yusuf olmaya başladı hafiften, birleşmeler artacak...

yalnız evet 8C bakışını nasıl kaçırdım ben orda..
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
yau marv nerenle okuyosun şu postları :)

yok doğru okudum da deme ihtiyacı duydum millet concept zanneder diye...

PS olduğu kesin SLC nin ama ben 8C ye benzer hiç bi yanını görmedim. Meşhur gullwing le slr ı modern bi harman yapmışlar.

bi tek rengi kırmızı diye mi benzetiyonuz nedir
Mesaj tarihi:
oy hakkımı kullandım zaten düşündüklerim de verilmiş.. ama bu konu üzerine eğilmiş şöle bişi varmış..

http://www.conceptcarz.com/view/concepts.aspx

negzel. sıralı, seneleri belli falan filan.. hoş bi site olmuş. bi sürü de görmediğim, duymadığım konsept varmış zaten.. karıştırmaya değer
Mesaj tarihi:
abicim daha önce de tartışmştık onu burda, farlar E serisi farları :P
yalnız evet bişey farkettim bi noktada haklısın, çamurluklar farlara kadar 911'den alınmış. Bu montajın tek zayıf yanı ön kromaj ve hava girişleri zaten. Ha bi de çamnurluklardaki o "kanatlar"...
  • Yeni Oluştur...