Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Lexus güzelmiş, Gullwing çakması Porsche'den arak olmuş. Audi Ai güzelmiş Namessar :p
matama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bu satisa geciyor cok yakinda Quibble said: hmm bunu da begendim Lexus LF-A Concept
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 VW Iroc Concept'i de olabilirdi ulaşabilecektik de hem ama Honda'nın Civic'te yaptığını yapamadı, yemedi..
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Bu da çok güzel olurdu... Ama RR dekilerin de bi tarafı yemiyo böyle birşey üretmeyi. RR Sport u çıkarmadan önce tanıttıkları concept e bakın, bi de RR sport a bakın. Alakaları yok. Sport diye gene öküz gibi hantal bi jip yarattılar. 2.7 TDI 0-100km 12 saniye. Şaka gibi.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Quibble said: o ne Aston-Benz mi ?o aston benz değil, Alfa 8C ile Mercedes E serisi + SLR detaylarından oluşturulmuş PS işi. yalnız dediğin gelecekte olabilecek bişey, Supercar üreticiler yusuf yusuf olmaya başladı hafiften, birleşmeler artacak...
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 MrMarvelous said: Bu olsa buna da binerdim bak. offfff harika ya harika.
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mr_Hand said: Quibble said: o ne Aston-Benz mi ?o aston benz değil, Alfa 8C ile Mercedes E serisi + SLR detaylarından oluşturulmuş PS işi. yalnız dediğin gelecekte olabilecek bişey, Supercar üreticiler yusuf yusuf olmaya başladı hafiften, birleşmeler artacak... yalnız evet 8C bakışını nasıl kaçırdım ben orda..
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 direkt 8C fotosu zaten, ara bulursun nette.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 İyi de 8C artık concept değil üretildi 30 tane satıldı bitti...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yau marv nerenle okuyosun şu postları :)
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 BMW nin fabric shell i olan arabayi cok surmek isterdim. Oynamak falan
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mr_Hand said: yau marv nerenle okuyosun şu postları :) yok doğru okudum da deme ihtiyacı duydum millet concept zanneder diye... PS olduğu kesin SLC nin ama ben 8C ye benzer hiç bi yanını görmedim. Meşhur gullwing le slr ı modern bi harman yapmışlar. bi tek rengi kırmızı diye mi benzetiyonuz nedir
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 oy hakkımı kullandım zaten düşündüklerim de verilmiş.. ama bu konu üzerine eğilmiş şöle bişi varmış.. http://www.conceptcarz.com/view/concepts.aspx negzel. sıralı, seneleri belli falan filan.. hoş bi site olmuş. bi sürü de görmediğim, duymadığım konsept varmış zaten.. karıştırmaya değer
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 SLC'nin B ve C sütunlarına bak Marv orası direk arak görünüyo. Yalnız farlar direk Porsche'den alıntı.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 abicim daha önce de tartışmştık onu burda, farlar E serisi farları :P yalnız evet bişey farkettim bi noktada haklısın, çamurluklar farlara kadar 911'den alınmış. Bu montajın tek zayıf yanı ön kromaj ve hava girişleri zaten. Ha bi de çamnurluklardaki o "kanatlar"...
Öne çıkan mesajlar