BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 arkadaşlar acil bir şekilde bu şarkıları bulmam gerekiyor birileri bana internetten bedava mp3 sitesi verebilir ya da msn den gönderebilir mi? hamiyet - ama ben leman sam - gönül leman sam - kavak yelleri leman sam - ayrılık candan erçetin - parçalandım candan erçetin - hangi aşk adil ki candan erçetin - ben böyleyim candan erçetin - elbette yeşim salkım - deli mavi sertap erener - incelikler yüzünden sertap erener - vur yüreğim yeşim salkım - yeniden başlasın nilüfer - selam söyle göktan - mevsimler aşkın nur yengi - yalancı sonbahar sibelcan - sen gelmez oldun vega - alışamadım yokluğuna tarkan - inci tanem[signature][hline]I do not love you as if you were salt-rose, or topaz, or the arrow of carnations the fire shoots off. I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 biraz güzel(!) bi soru olcak ama kazaa'ya baktın mı :)[signature][hline]C'mon baby light my fire the doors
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 bulamadım ki... bulsam... en sonunda imesh indirecem onu kuracam bu gidişle[signature][hline]I do not love you as if you were salt-rose, or topaz, or the arrow of carnations the fire shoots off. I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 overnet e bak diyecegim belki oraya da bakmissinidr olmadi direct cable da bi tane turk serveri bulursan orada bulabilrisin belki?[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
edi Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 babacum, bende ben boyleyim ve alisamadim yokluguna var, ilgilenirsen bi ozel ativer, upload edip linkini bildireyim sana[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
edi Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ben de vega'nin bu sabahlarin bi anlami olmali isimli sarkisini ariyorum, kazaa'dan ve internetten kendimce baktim bulamadim, duyanlar ve de gorenlerin bildirmeleri rica olunur[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Eline sağlık dorsia :) Güzelmiş siteler...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
edi Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 evet evet Dorsia ben de tesekkur ederim :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ehe şarkıların çoğu bitti dl hızım düşmesin diye pati dahil yhiç bir siteyi açamadım ama değdi teşekkürler herkeşlere bulamadığım tek şarkı vega oldu o nedense kazaa da yok![signature][hline]I do not love you as if you were salt-rose, or topaz, or the arrow of carnations the fire shoots off. I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
Cassie Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 vegayı doğaya sorsana bir onun bilgisayarına bir kaç tane vega yüklemiş olmam lazım
Zagg Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Al bakalim benim bildiqim bir kac site www.mp3arsivi.org www.dazlak.com
HighVoltage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Vega bende var verebilirim istiyosan
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 vega buldum (obaleeeey!) edi saolsun :) itina ile kazaa sjhare dosyasına da koydum artık kazaa da vega olarak türk grubu da var :) cassie saol da ben bayaadır topice bakmıyordum :)[signature][hline]I do not love you as if you were salt-rose, or topaz, or the arrow of carnations the fire shoots off. I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
HighVoltage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 gerek kalmadı o zmn :D başka şarkılarını istersen verebilirim :)
Öne çıkan mesajlar