BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 arkadaşlar acil bir şekilde bu şarkıları bulmam gerekiyor birileri bana internetten bedava mp3 sitesi verebilir ya da msn den gönderebilir mi? hamiyet - ama ben leman sam - gönül leman sam - kavak yelleri leman sam - ayrılık candan erçetin - parçalandım candan erçetin - hangi aşk adil ki candan erçetin - ben böyleyim candan erçetin - elbette yeşim salkım - deli mavi sertap erener - incelikler yüzünden sertap erener - vur yüreğim yeşim salkım - yeniden başlasın nilüfer - selam söyle göktan - mevsimler aşkın nur yengi - yalancı sonbahar sibelcan - sen gelmez oldun vega - alışamadım yokluğuna tarkan - inci tanem[signature][hline]I do not love you as if you were salt-rose, or topaz, or the arrow of carnations the fire shoots off. I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 biraz güzel(!) bi soru olcak ama kazaa'ya baktın mı :)[signature][hline]C'mon baby light my fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 bulamadım ki... bulsam... en sonunda imesh indirecem onu kuracam bu gidişle[signature][hline]I do not love you as if you were salt-rose, or topaz, or the arrow of carnations the fire shoots off. I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 overnet e bak diyecegim belki oraya da bakmissinidr olmadi direct cable da bi tane turk serveri bulursan orada bulabilrisin belki?[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 babacum, bende ben boyleyim ve alisamadim yokluguna var, ilgilenirsen bi ozel ativer, upload edip linkini bildireyim sana[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ben de vega'nin bu sabahlarin bi anlami olmali isimli sarkisini ariyorum, kazaa'dan ve internetten kendimce baktim bulamadim, duyanlar ve de gorenlerin bildirmeleri rica olunur[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Eline sağlık dorsia :) Güzelmiş siteler...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 evet evet Dorsia ben de tesekkur ederim :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ehe şarkıların çoğu bitti dl hızım düşmesin diye pati dahil yhiç bir siteyi açamadım ama değdi teşekkürler herkeşlere bulamadığım tek şarkı vega oldu o nedense kazaa da yok![signature][hline]I do not love you as if you were salt-rose, or topaz, or the arrow of carnations the fire shoots off. I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 vegayı doğaya sorsana bir onun bilgisayarına bir kaç tane vega yüklemiş olmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Al bakalim benim bildiqim bir kac site www.mp3arsivi.org www.dazlak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighVoltage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Vega bende var verebilirim istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 vega buldum (obaleeeey!) edi saolsun :) itina ile kazaa sjhare dosyasına da koydum artık kazaa da vega olarak türk grubu da var :) cassie saol da ben bayaadır topice bakmıyordum :)[signature][hline]I do not love you as if you were salt-rose, or topaz, or the arrow of carnations the fire shoots off. I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighVoltage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 gerek kalmadı o zmn :D başka şarkılarını istersen verebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar