fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 güzergahı üzerinde. geçerken şuraya uğra, şundan yemeden geçme, şurayı da gör diyebileceğiniz yerler nerelerdir edit: teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 anamur! muzunu ve kirazını yemeden gitme bi de denizine gir:D bizim memleket diye söylemiyorum akdenizin incisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 anamur son durak zaten tatil orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 fede said: anamur son durak zaten tatil orda. muttan geçersen yol üzerinde bi tantunici var çok süper bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 mut obur tarafta kaliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 eğer konya yolundan inersen yol üzerinde toroslarda köylü pazarı var. orda in,incir al,armut al . baharatlar falan al yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 eskişehirde bana uğrayabilrisin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 antalyada fazla durma bence, yanıyor zira burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 antalya'ya tatile giden kuzeybatı vatandaşlarımızı edremit körfezi gibi bir yer varken hiç anlayamıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 anamurda kızıl liman a git ören harabeleri var oraları bi gör derim. Denize girmek istersen vivianco koyu var anamurdan aydıncığa doğru giderken bozyazıyı geçiyorsun tekmen yada tekeli tam hatırlamıyorumda ondan az ilerde. Eğer imkanın varsa aydıncıkla bozyazı arasındaki koyları tekne ile gez. / Ötüz, kızıl liman, vivianco) vs. Ama kızıl limanı görmeden gitme. Akdenizin en güzel yeri. Kaptan Custonunda dediği gibi akdenizde balık bitecek son balık kızıl limanda kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 anamurda anamuryum ören yerine gittim. denizi de çok güzel ayrıca. sonra anamurda mağara vardı bitane küçük ama sakin temiz gezilesi bi mağara. adını unuttum şimdi o da güzel dönüş yolunda da manavgata gittim düşük beklnetiyle, bişey yoktu tabii ki. antalya ısparta arasında kurşunlu şelalesinde durdum biraz, eskiden daha güzel gibiydi. bi de afyondan lokum aldım kütahyaya kadar bitti lokumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar