Rakursi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Bembeyaz ve saf bir yumak şaşkınca yalpalanıyor, usulca okşayarak rüzgarı, konuveriyor omzuma. Omzum hareketsiz, başım eğik, izliyorum. O kadar naif ki zavallıcık, hemen erimeye başlıyor düştüğü yerde. Gözümü açıp kapıyorum bir anlığına, gidivermiş. Rengi ceketimin rengini almış, ıslak ıslak süzülüyor. Melodinin dindiğini hissediyorum, kalbim çarpmayı bırakmış. Düştüğü anda tane omzumdan, kar vazgeçiyor şarkısından. Ardındaki nezih örtüsüyle ve o son tanesiyle veda ediyor şehre. Tüm kimsesizliğim ve küçük bir burukluğumla içimde ben, ayak izlerimi sunuyorum kara. Artık yol almalıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Çok beğendim, biraz derlenip toplanıp uzatılması gerek ama. Ayrıca sıcak bastı heralde =) eline sağlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 çok güzel olmuş beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar