Syn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yemin ederim aklıma gelmişti, geçen duşta düşünmüştüm böyle bişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 abi bu site süper.dün gece taksiciden ve kokoreççiden istedik ama açık bi allahın tekel bayisi yoktu.ilaç gibi geldi,saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doruk111 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 cok iyi site ,lazım olucak gibi ilerde :) minimum siparis tutarı ne kadar bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yalnız bu site inanılmaz iş yapacak hemen üye oldum, bugün akşam arkadaşlar falan gelecekti direk siparişi vermeyi düşünüyorum o derece.. elimin altında bud var ve 2.3 ytl bu kadar ya. edit : imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 YAŞASIN BURAYA DA YOLLUYORLAR 2 adım yürüsem büfe var gerçi ama olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 efes tombul şişe yok. olmadı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bir umut jekdenyıls vardır diye girdim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 sepeti doldurdum sıparişi tamamlaya tıklıyorum hiç birşey olmuyor. acaba mozillayımı desteklemiyor dedim explorerla yaptım yine aynı sonuç veremedim siparişi anlamadım nedeninide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Bacardi breezer yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 otsepeti.com u ben açıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 bu sitede daha bi kere jack daniels goremedim stockta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 oha çok iyiymiş teşekkürler bulana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 eskişehire 8 çeşit şişe stoğu var, 5 i şarap, biri 750ytl lik :S kendilerini geliştirmeleri lazım.bira da satsınlar ne biliyim min. x tane siparişi getirebiliyoruz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 abi guinnes bira istiyorum ben. SAM onu da ilet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 e daha yasaklanmadımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 tasarımı da pek masum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 sorunu hallettim 45 50 dk da geldi bu sıcakta dışarı çıkmaktan kurtulmuş oldum güzel bir site gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 super lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 2 sene önce aklıma gelmişti, kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 abi izmir bornovaya servis var mı?bulamadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 İçki bütün kötülüklerin anasıdır öyleyse kucakla beni anne dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 internet üzerinden içki satışı serbest ama satan yerin normal içki satış ruhsatı olması gerekiyor. e adamlar o kadar 444 lü numara falan almışlar, yasal bi sorun olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ben biraz önce ısmarladım bikaç şey 10 dakka bile olmadan geldi gecenin 3 ünde.Siparişin yanında bardak altlığı(6 tane 2 farklı boy) + olarak ayılmajk için sanırım 6 tane falanda nescafe verdiler haha. Bide diyorum elemana senle çok görüşcez daha:) Çok memnun kaldım fakat tek kötü yanı siparişlerin sıcak olması.Oda işte minibüste taşındıkları için herşeyi.Biraz sohbet ettim satış görevlisi arkadaşla erenköy civarında sürekli beklemedeymiş minibüsüyle.Hemen geliyomuş bi siparişi olunca.Herşey var zaten aracın içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 araç maraç o kadar kasmışlar, şu soğukluğu koruyan çantalardan fln alıp içine buz mu atamamışlar.bira da sıcak içilmezki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar