eraybaba Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Selam arkadaşlar ben şu an soulstorm sorverınde oynuyorum ve elysium guildindeyim bir 80 pom um var birde 55 guardian kasıyorum bence bu sorverde oynayan tüm arkadaşlar tek çatı altında toplanmalı diye düşünüyorum çünki bu sorver 2-3 guild almış başını gitmiş kimseye geöit vermiyorlar..sizlerin fikri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 soulstorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bende oradyım elsiym a girmeye çalıştım 70 ol öyle gel dediler sdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ben memnunum valla guildimden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 pingim bi 4000 e çıkıyor sonra hemen iniyor sürekli böyle busorunu yaşayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 yok türk mürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Eeht said: bende oradyım elsiym a girmeye çalıştım 70 ol öyle gel dediler sdfsfsd yok oyle bişey ustam 30 lv bilen var klanda..istersen bir daha dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Sorver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Salire said: yok türk mürk :)) zaten gariptir kimse izini göstermek Türk olduğunu belirtmek istemiyor:))sebebi ne bunu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordDv Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Battlescar'a gelin arkadaşlar uraşmayın oralarda boş yere bu oyun ortam oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 sorvir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 LordDv said: Battlescar'a gelin arkadaşlar uraşmayın oralarda boş yere bu oyun ortam oyunu bu dediğin guild ustam soulstormdamı? birde tüm mesleklerin son noktasına geldik t3 olmayı bekliyoruz 80 lv gorevlerini yapabilmek icin mesleklerde..ondan elysiumdayız yoksa bir dk durmayacam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar