SandroNightFall Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Arkadaşlar, konu başlığını görüyorsunuz.. Nerden bulabiliriz bunları? Hastasıyım.. Özelliklede Cartman.. bide şimdiler Butters.. :D yahudinin (hehe) o kafadi şapkayı buldum manyak güzel.. Onu alıcam bu hafta inşallah...[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] [Bu mesaj SandroNightFall tarafından 01 Nisan 2004 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ıo yasdığın tatlı-gümlek olmuş doğrusu sweat-shirt dür bulaibleceğin yer de beşiktaşda çarkı kadıköyde opera pasajı dır aklıma gelenler bunalrdır[signature][hline]I do not love you as if you were salt-rose, or topaz, or the arrow of carnations the fire shoots off. I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi
Alo-matik Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 öncelikle yanlış yazmışın sp nin sweet shirti yok sweeeet! shirti var :P valla t-shirt nerden bulursun bilmemde oyuncaklarını: www.toyzz.com dan getirtebilirsin. buffy nin bile oyuncağı var :D ama bu t shirt ve sweet shirt olayini merak ettim koyu bir sp fani olaraktan.[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy!
lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 south parkida amma cok seven varmis ya biride ben tabiki :)[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO
Öne çıkan mesajlar