pasak Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Windows xp ye format amaya çalışıyorum ama sürücü etiketi giriniz diyor.Direk enter e bastığımda yanlış bir sürücü etiketi girdiniz diyor.Direk cd yi primary devide olarak gösterdim ama 2 tane xp kurdu.. Yardımcı olabilirmisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Foruma ilk geldiğim zamanlar bu konuda bütün üşengeçliğime rağmen uzun bir yazı yazmıştım. Konuyu başlatan ben değilim. Başka bir konu altına yazmıştım. Bir ara istersen.[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 dosta format atmak istedigin surucuye gec " label " yaz entere bas sonra E / H diye bisey sorarsa E ye bas entere bas sonra atabilirsin formatini ama cok canini yakma hard diskin ok ?[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar