Warghammer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Official forumdan alıntıdır : Some servers are having an issue with the login meaning that players can not login to them at the moment due to a technical problem. These servers are Crom Dagon Bori Ymir Fury Wildsoul Aries (DE) Asgard (DE) Indomitus (ES) Our technicians are working to resolve the issue. As soon as we have new information, we will update this thread. Thank you for your patience. Oyuna giremeyen arkadaşların bilgisine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordDv Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hiç sirasi değildi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 LordDv said: hiç sirasi değildi :s ayne katılıyorum ya ne var bu eu servorunda anlayamadım habire bişeyler oluyor acaba cokmu yukleme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Gitti oyun gitiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hunty said: Gitti oyun gitiii. ya dur bi korkutam beni:)))zaten yeterince numara cektin bize..unutmadım 6 lv de iken 10 g istediğin:)))sonra kaan soyledi amma guldum kendi kendime:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hehe yaw harbi bahsiz bedeviyim yani :) 1 haftadır şirketten çeşmeye yazlığa kaçıyordum bugun ewe geleyim biraz aoc takılayım dedim işe bak ya :) neyse vardır her işte bi hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 jungle said: hehe yaw harbi bahsiz bedeviyim yani :) 1 haftadır şirketten çeşmeye yazlığa kaçıyordum bugun ewe geleyim biraz aoc takılayım dedim işe bak ya :) neyse vardır her işte bi hayır kısmet ustam...inş açılır bende bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 eraybaba said: jungle said: hehe yaw harbi bahsiz bedeviyim yani :) 1 haftadır şirketten çeşmeye yazlığa kaçıyordum bugun ewe geleyim biraz aoc takılayım dedim işe bak ya :) neyse vardır her işte bi hayır kısmet ustam...inş açılır bende bekliyorum... 21:15 açıldı ustalar oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar