Rock Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Provakasyon olduğunu söylüyorum. Kim neden yapmıştır bilemem. Sizin de bilebileceğinizi sanmıyorum. said: kimse böyle bir şey yapmaya kalkışmaz kendi için, ellerinden gelen bu olabilir ama... Biraz geçmişe bakıp insanların kendileri için ne provakasyonlar yaptıklarını incelemeni öneririm. Özellikle 12 Eylül'ü hazırlayan olayları aydınlatıcı bulacağınıza eminim. NOT: 12 Eylülü sadece en belirgin örnek olduğu için verdim. Yazımdan bu olayı TSK yapmıştır gibi bir anlam çıkarmayın lütfen. Bu olay akp ve daha pek çoklarının işine yarayabilecek bir hedef şaşırtmaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Burada havan topuyla saldırı Yuh ulan derken, Havan Topunun büyüklüğünden dem vurmaya çalışmadım ki, Adamlar nasıl bu tarz basitçe bir saldırıyı göze alıyordu sorum? Bomba koyar patlatır,insanlar ölür. Tamam bir saldırıdır. Ama böyle git düzeneğini kur,acemice git 1.ordu kışlasına ateş etmeye çalış,afrika gibi ülkelerde olur bunlar,oralarda eğitimi gerçek halkla yaparlar,o noktaya gelmemiz komik. Adam zahmete giriyor ama konuyla ilgili düzgün bilgisi yok,deneme yapıyor,o da haklı tabi 2 haftada bir bomba patlıyor nasılsa istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Çok oldular. Ama pkk uzun zamandır çok sıkıntıda. Daha çok hata yapacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 hayırdır kız meselesimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar