eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 bu filme gitmek gerek galiba Elm Sokağı Kabusundan Freddy 13.Cumadan Jason :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ben sonuçtan memnun diilim, aslında baştan hatalı film yaw, hiç Freddy'le Jason karşılaştırılır mı beee. Freddy nerdee Jason nerde. Kafasına maske geçirmiş elinde testere bıçak ve bilumum mutfak aletleriyle dolaşan üç günlük sapık katil ne zamandan beri rüyalarda insan katledebilen birine rakip olabilir, hiç aklınız alıo mu allasen. bu jason hiç mi uyumuyo ki ak sakallı freddy amcası rüyasında gelip öpsün onu şööle bi ... jason ezik sapıın biridir, freddy rüyaların prensidir, onu bilir onu söölerim.[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 gitmeyin , dandik :) zaten mantık hatası var jason ölmez, freddy ölünce geri gelir hehe[signature][hline]Sam, 25 Mart 2004 04:33 tarihinde acı gerçeği itiraf etmiş: benim kafam basmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 olsun yinede izlemeye deger bi$i olsa gerek, gidecem.. .[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ya duyduğuma göre freddy bi şekilde bunu uyutuyormuş orda bi güzel pataklıyormuş sonrada jason bunu gerçek dünyada pataklıyormuş [signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 hehe süper olacak gibi 13. cuma izlerken tıss tısss tıss tıs sesi hala kulaklarımda küçüktük tabi =][signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: Trojanmistress, 28 Mart 2004 12:26 tarihinde demiş ki: Kafasına maske geçirmiş elinde testere bıçak ve bilumum mutfak aletleriyle dolaşan üç günlük sapık katil ne zamandan beri rüyalarda insan katledebilen birine rakip olabilir, jason ezik sapıın biridir, freddy rüyaların prensidir jason hiç konuşmaz, yarma gibidir çok güçlüdür, balta yer gene yoluna dewam eder. bunlar rakip olmasına yetmez mi? izlemedim henüz filmi ama izlicem[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ii ya işte, Freddy her zaman öldürmeden güldürür, yaani hem güldürür hem öldürür. bu onu daha çekici yapıo, ne o ööle Jason asosyal psikopat, yürüyen kereste.[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Mantık hatası var dediniz de ben ilk defa freddyi ve jasonı izledim,sadece isimlerini duymuştum SPOILER da jason hiç korkmadığı için ölmüyor,sonra sudan korktuğunu öğreniyo fredi işte orda yeniyor bunu fln da sonunda gene bi karmaşa oldu neyse...[signature][hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 sonu komedi ama[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: Trojanmistress, 28 Mart 2004 19:32 tarihinde demiş ki: ne o ööle Jason asosyal psikopat, yürüyen kereste. Ahuahuahu koptum yaa...[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 valla çok önceden vcd den izlemiştim hayatımın 1 buçuk saatini çaldı film hayranları için tavsiye olunur anca tavsiye etmesem de meraktan gidecekler orası kesin de çok boş abi sırf geyik belki bikaç kere gülünür ama yok yani izlemeyin[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 hatunlar süper tabe orası ayrı klasik teenslasher da var yane :P[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: Trojanmistress, 28 Mart 2004 19:32 tarihinde demiş ki: ne o ööle Jason asosyal psikopat, yürüyen kereste. ODUN desek daha ii olur :lol: olsun jason ın karizması da o. sanki böle ufak bi çocuk gibi jason diosun ama karşına izbandut gibi suratında buz hokeyi maskesi olan satırlı bi psikopat çıkıo :D filmi izlemedim henüz ama inşallah jason ı güçlü yapmışlardır (sölemeyin spoiler wermein)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DevilizeR Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Hala gidemediğim film...her ne kdr millet kötü diosada soundtrackler bi harika..sırf müzikleri için alınabilecek cd derim ben...sonuçta her iki karakterinde toplam 10 parmaktan fazla filmi yok mu var...demekki ilgi görüyo bence ikinciside çekilir >:)) valla track list şöyle beyler bayanlar...: 1. How Can I Live - Ill Nino (previously unreleased) 2. When Darkness Falls - Killswitch Engage (previously unreleased) 3. Beginning of the End - Spineshank (previously unreleased) 4. Sun Doesn't Rise - Mushroomhead (previously unreleased) 5. Condemned Until Rebirth - Hatebreed (previously unreleased) 6. Snap - Slipknot (previously unreleased) 7. Army of Me - Chimaira 8. The After Dinner Payback - From Autumn To Ashes (previously unreleased) 9. Leech - Sevendust (previously unreleased) 10. Bombshell - Powerman 5000 11. We Were (Electrocute) - Type O Negative 12. Welcome to the Strange - Murderdolls (previously unreleased) 13. Out Of My Way - Seether (previously unreleased) 14. Inside The Cynic - Stone Sour (previously unreleased) 15. Swinging The Dead - Devildriver (previously unreleased) 16. The Waste - Sepultura with Mike Patton (previously unreleased) 17. Middle Of Nowhere - The Blank Theory 18. Ether - Nothingface 19. Trigger - In Flames 20. 11th Hour - Lamb Of God Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Eğer zihninizde "Freddy, rüyalar prensi" "Jason, kereste bünye, sapık katil" gibi imgeler varsa ve bu karakterlerle gurur duyuyorsanız bu filme sakın gitmeyin, olayları falan da dinlememeye çalışın. Ama bu karakterlerin tüm maymunluklarını izleyip, karnınıza ağrılar girsin isterseniz buyrun, gidin. Fakat gözünüzde tüm saygınlıklarını yitirebilirler...[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Locklear Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 abi bayaa guldurdu film beni , Sonunda flm Olmuyolar karde$im yani ne ki ():[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 sonunda ikiside ölmüyor aslında jason kazıanıyo gibi gözüksede[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar