Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TOSHIBA 42X3000

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu modeli gordum simdi internette de, fiyati uygun geldi hem de 1080p olmasi hosuma gitti. 42 inch lere gore de gercekten ucuz kaliyor. ama kontrasti 3500:1 yaziyor ki diger daha pahali lcd lerde bu rakam cok daha buyuk gozukuyor.
benim derdim 40" ustu kaliteli bi televizyon almak ve 1080p olursa sevindirir. tabi ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur. fikirlerinize ve tavsiyelerinize biraz ihtiyacim var yardim ederseniz cok sevinirim
Mesaj tarihi:
simdi bu televizyon olaylari bana biraz garip geliyo da o yuzden tereddut geciriyorum. bi tanesini begeniyosun sonra biri diyo ki 200 milyon daha ver sunu al daha iyi. tamam diyosun sonra biri daha geliyo bak bi 200 daha ver sunu al daha iyi oyle oyle devam ediyo.
asil merak ettigim bu senin dediklerinle benim baktigim arasinda cok mu fark var? eger gercekten cok fark varsa 200 milyon cok da buyuk para degil biriktirilir verilir tabiki ama cok fark yoksa degmez diye dusunuyorum, onu da bi yorumlarsan cok sevinicem
Mesaj tarihi:
birinci verdiğimi almanı tavsiye ederim, ikisinin arasındaki belirgin farklar şu;

birinci 30bin:1 kontrast, diğeri ise 15bin:1. WIN 1!
birinci 6ms tepki süresi, diğeri ise 8ms. WIN 1!
birinci CCFL Backlight panel, diğeri ise Super Clear LCD. WIN 1!
birinci DNIe+ destekliyor, diğeri ise maalesef. WIN 1!

tabi bunlar öne çıkan farklar, fakat param birinciye yetmes diyorsan ve ikinciyi alırsan pişman olmassın.
  • Yeni Oluştur...