armagildo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 çıktı mı bu oyun? oynayan var mı? ya kopyası çıkmazsa gidip orijinal almak gerekecek.[signature][hline]i hate love, i love hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 cikti ben gecen gun yurtdısından aldim cok ilerlemedim ama fena deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bazen kopyası için biraz sabretmek gerekiyor. Ama bazı oyunlarda da vitrin tarihinden önce bulunulabiliyor... Zaten chipli bir sisteminiz varsa kopya oyun için beklemekte bir sakınca görmüyorum. Bu arada eğer oynamadıysanız oyunun ilkini bitirin mesela... Dark Alliance 2 ilkinin devamıymış zaten. Konu açısından daha sürükleyici olur[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagildo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ilkini bitirdim. aslında orjinal alasım var ama şu aralar maddi durumum el vermez. yapacak tek şey ilkini extreme modda bitirip driz le oynamak[signature][hline]i hate love, i love hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 yok yok ilerledim ilginc olmaya basladi (ilk ini oynamistim zaten)Al bence orjinalini zaten kopya oyunlara tamamen karsiyim gereksiz seyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 2 hafta boyunca aradım, sormadığım yer kalmadı. Artık çok geç. (Sadece bayramda oynayabilecektim de.)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagildo Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 oynayan var mı? ben ancak bugun kadıkoy yazıcıdan kopyasını alabildim o da adam gibi calısmıyo zaten ama oynadıgım kadarıyla bayagı guzel adam gibi calısan kopyası olan var mı?varsa nerden aldı?[signature][hline]i hate love, i love hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ben oynadım bitirdim, yaladım yuttum... Hayranlarını çok sevindirecek iki bomba var oyunu bitirene. Bir tanesi için ip ucu: "forgotten realms hayranları eminim oyunu en az bir defa daha bitirmek isteyecekler" Kaçmaması gereken oyunlardan.[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 tabiki elinde 2 kılıç olan adam cıkıor :p[signature][hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Ehee.. iki kılıçlı b@b... Çok güzel böle önüne gelen boss'u 2-3 hamlede doğruysun falan... BG 1'de (aldığım duyuma göre) sadece extra level gibi bir aksiyona girebiliyormuşsun bu malum elemanla... BG 2'de ise oyunu baştan bitirmem için zaten başlı başına bir sebep...[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 :) kesinlikle bende bitiricem bu gun bakalim extremde denioruz ama kasior :)[signature][hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Şunu söyleyebilirim oyun bazı yerlerde akılcı oynamayı gerektiriyo (örnek: daha başlarda lağımlara indiğinizde yeşil zımbırtılar) Easy'de bile orayı, tıklayayım ölsünler mantığıyla geçemiyoruz :) Tabii ne mutlu azimle kasanlara[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar