ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 İyi olsun, pahalı olmasın; kur seçenekleri falan fıstık olsun; Lokasyon çok çok fark etmiyor da, bakırköy gibi şehrin öbür ucunda olmasın (üsküdarı merkez kabul edip ona göre konuşalım işte) Hızlandırılmış kursunun olması ve ağustos/eylül aylarında kurs olması da baya önemli etkenler go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 jömöpel paği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ortaköye erişimin rahatsa (üsküdardan kolay mı değil mi bilmiyorum cidden) galatasaray üni.'de vardı olmalıydı yaklaşık 700 ytl'ye ama ben giderken okuldan kaldırmışlardı ilanları, kesin konuşmayayım. ankara şubesine fransızca bilen bilmeyen herkes gittiği için, aynı seviyede eğitimi vardır diye düz mantık yürüterekten istanbul fransız kültür var bir de aklıma gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 dil kursları kaç saatlik çalışma uyguluyoki 140 saatmi? 4 aymı? günde 1 saatmi? tamam oyle iddialı bi yabancı dilden bahsetmiyorum fakat günümüzde ihtiyaç duyulan etkin yapancı dil asgari günde 2 saat ve 1 yıl gibi bi sürede edinilebilir hele fransızca gibi zor bi dili 4 ayda nekadar öğrenebilirsin düşünsene fransızcada nesneler bile dişi veya erkek olarak ayrılıyor ehehe örneğin masa dişidir tecrübe pahalı edinilen bişeymiş hiç kendini kurslarda yıpratma eğer gerçekten fransızca öğrenmek istiyorsan bıkmadan usanmadan çalışacam diyorsan sabır edip öğrenicem diyorsan fransızca konusunda fono artık kendini bile aştı açık öğretim yöntemiyle sana 1 yıllık bi ders programı yolluyolar 1 koli kolinin içeriği harika her ayrıntısını hesaplamışlar mektulaşman için tuhaf zarflar bile var içinde (mektuplarla bazı konularda yardımcı oluyolar çalışma programın hakkında) senin için önemlimi bilmem ama kurs sonunda milli eğitim onaylı bi belgen bile oluyor 2 gün önce geldi fransızca eğitim seti bana koliyi açtığımda Türkçe dilbilgisini görünce harbiden şaşırdım yani beklemiyodum oyle bişey :D adamlar içine Türkçe dilbilgisi bile koymuşlar ödeme olayı çok basit kredi kartından sadece 38 ytl çekiyolar 12 ay boyunca aylık vakti geldiğinde 38 ytl yi çekiyolar hem limitinede dokunmuyor ayda 38 ytl ama gerçekten o paranın fazlasını hak ediyolar helal olsun bi düşün derim dostum http://www.fono.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 fransaya gitmek veya fransızcayla ilgili bir takım şeyler için düşünülüyorsa delf ve dalf sınavlarına girip sertifika alman gerek (a1 a2 b1 b2 c1 c2 diye sırayla gidiyor), milli eğitim ne sertifikası veriyor onu öğrenmen lazım. dili öğrenmeye kendini adaman (veya ciddiye alman bu konuyu en azından) lazım en azından 1 yıl içinde a2-b1 seviyesine (= sokakta göreceğin herhangi bir fransızı az buçuk anlama ve ondan biraz daha zayıf bir şekilde konuşma ve yazma) ulaşmak için . ha yok sadece görmek istiyorum nasıl bir şeymiş diyorsan temel şeyleri öğrenmek çok da zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Fransız Kültür'ü deneyebilirsin Taksim'de ama St Joseph'te de ders veriyorlardı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 galatasaray'a gittim ben ilk kuruna. fiyatı gayet uygun gelmişti bana ki seçim kriterim de oydu zaten :). galatasarayda sorun, sınıfların çok kalabalık olması. böyle sürekli interaktif bol katılımcı bir kur olamamıştı. belki şimdi yaz diye pek dolu olmayabilir tabi. Ama mesela hoca çok çok iyiydi, fransızdı zerre türkçe konuşmadı. Yine de fransaya gitmeden veya bir fransız okulunda hazırlık okumadan 1-1.5 senede öğrenilebileceğini düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar