Delidumrul Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 birsey merak ediyorum ,sehirlere trainer koymak icin bir cap mi var ? yoksa neden tum trainerlardan hilal de yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Onların hepsi para demek, hem de çok para[signature][hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 12 tane koyulabiliniyor diye biliyorum. Belli bir cap var yani[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 max 12 tane konuyo, tanesi de 1k ediyor yanlis hatirlamiyosam[signature][hline]eededo tha Royal Guard -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Şehrin rank ine bağlı diye biliyorum.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar