nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Yok ruhu pisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 peeh odun olmaya zorlanınca sıkıldım druidden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sene 1999 nüfus kimliğim değişiyor yazdırmışken kan grubunu da yzdıralım ditye kan kartı alıyoruz ki enjektörün orama burama girmesini sevmem o yüzden parmağımdan biraz kan alınıyor. sene 2003 ehliyet alınacak e alalım ditye yine kan grubu kartı isteniyor ??!! gidiyorum bu sefer koluma enjektör giriyor.. bir kaç ay sonra öss için nüfus kağıdının deişmesi gerekiyor.. nüfus müdürlüğüne gidiliyor her şey ok fotoğraf değişiyor vs ama kan grubu hanesi boş kalıyor.. neden.. çünkü 4 yıl içerisinde benim kan grubum değişmiş olabileceği için nüfus müdürlüğü benden kan grubumu gösteren akrt istiyor ve ben de "e ama eskisinde yazıyor" diyecek olduğumda "prosedür böyle" diyerek kestirip atıyorlar "ansn skiim" diyorum kan grubu hanem boş şekilde nüfus müdrülüğünden ayrılıyorum.. zamanında aile büyüklerim "ya biz köstenceliyiz romanya vatandaşlığımızı da koruyalım" demiş olsalardı ben bugün ab üyesi olacaktım.. belki bunlarla uğraşmayacaktım.. türkiye benim için komik olaylar ülkesi olarak aklımda yer edecekti.. bu arada köstence tatarıyım aslen ailem yaklaşık 2 kuşaktır türkiye sınırları içerisinde ülkemi sevsem mi.. üzülsem mi.. gülsem mi.. bilemyiorum krma karışık duygulara gark etmiş durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar