Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara da LPG pompa üçkağıtcılığı

EzerGecer

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar 2 gün önce Ankarada konya yolunda mogaza girdim.sürekli ordan alıyorudum eskiden milangazdı.neyse 2 numaralı pompaya yanaştım.pompacıya doldur dedim ne kadar alacağınada bakıyodum.30 ytl ye geldi pompa durdu.pompayı arabadan çekti.nooldu dedim? abi 30 demedinizmi dedi yok doldur demiştim dedim.tekrar pompa kenarında plaka falan yazdıkları yere geçti.neyse yeniden sıfırlandı sayaç abi hiç basmamış dedi.nası basmadı diye sordum sayaç sıfırdan 30 ytl ye yükseldi.gaz nereye gitti dedim.cevap veremedi saçmaladı.bunlar tekrardan doldururken baktımki gereğinden fazla alacak çünkü şamandıra titremeye başladı belli bir süre sonraki ben şamandıra attırınca üzerine hiç bastırmam gaz ama bu kez attırtmadı.50 ytl yi geçiyoduki durdurdum.önce oralı olmayacaktım ama sonra kıllandım yetkiliye gittim.durumu anlattım böyle bi olayın olmasının mümkün olmadığını benim gözümün yanılmış olacağını söyledi.eğer sayaç hareket etmişse mutlaka basmıştır dedi.ancak benim depom 40 lt hacimliki hiçbizaman 31 lt den fazla almadı.tam boşken 31-32 civarında alıyodu.hesapladık 45 lt yapıyodu toplamda.ama ben basmdıklarına eminim.ben çok ısrarcı olunda pompacıya bi önceki müşteri nekadar gaz aldı dedi pompacıda 30 abi dedi.hemen sallama taktiği.gözlerimle gördüm.depomuz biraz dolu olsa demekki ve böyle doldur yerine belli bi miktar alsak yola çıkınca anlayamayacağımızdan direk ödeyip gidecez bizide keklemiş olacaklar.hep dikkatimi çekiyo aynı yerden alsakda bazen az bazen çok yakıyo araçlar.kesin bi dümenler dönüyor.adama kasa hesabınızı kontrol edin siz akşama anlarsınız dedim tabi bir miktar daha tartıştık detaya girmeyeceğim.takip etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...