Eno Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Merhabalar.. Yeni telefonumda (siemens c55) gprs üzerinden sms yollama olayı var. Bunu daha önce deneyenler varmı? Avantajı/dezavantajı nedir? Bi mesaj 2kb falan oluyor. E turkcell de 1kb 1500TL.. 1 mesaj 3000 TL sına mı geliyor? [Bu mesaj Eno tarafından 25 Mart 2003 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 bi mesaj 2kb edermi? Bi harf 1 byte falan değilmiydi?[hline]ERKEKLIGI TUTTUGU TAKIMIN RENGINE BAĞLAYAN ADAM BIRAK ERKEGI, TRAVESTI BILE DEGILDIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Eno sanırım GPRS üzerinden SMS atılmıyor Turkcell de. En azından ben denediğimde öyleydi.[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama kotkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 eh evet yokmuş turkcell in böyle bir hizmeti. aradım müşteri hizmetlerini ve hayal kırıklığına uğradım... aria yada telsim de böyle bi olay varı biliyomusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar