Arkansis Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Beyler Half life 2 nin çalınmış kodlarından derlenen oyunu emule dan çektim ,yaklaşık 1.39 gb , Daha önce oyunu çalıştırabilmiş olan varmı ? uğraşlarım sürüyor, bilen varsa yardım ederse sevinirim.[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Ben calistirdim, alfa olmasina ragmen full detailed grafiklere kadar acip 2-3 tane gercek missionu oynuyorsun.Hic büyük umitlere kapilma full detailda bile grafikleri (4xaa yi da actim yaninda) DOOM 3 ün yanina bile yaklasamaz, tek güzel yani fizik engine i olmus, objelerin hareketleri cok güzel ama grafik olarak agzinin acik kalicagi bisey beklemeyin sakin hayal kirikligina ugrarsiniz.Doom 3 ün 640*480 cözünürlükteki grafikleri bile kat kat daha kaliteli.Grafik olarak farcry a benziyor, eski halflife grafiklerini günümüz teknolojisinde renderlanmis halde ve detay olarak öyle düsünün daha ötesi yok... H2 den inanilmaz grafikler (grafikleri güze baya hos yanlis anlamayin ama agziniz düscek kadar degil) degil sadece konu bekleyin.Doom3 ten ise vahset ve grafik bekleyin konu beklemeyin, gerci Carmack Doom3 ün cok derin bi konusu oldugunu söyledi son aciklamalarinda ama görmeden inanmak zor.[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 hl2 de amaç her makinede çalışmasını sağlamak, doom3 te banane banane sistemi yenileyin mantalitesi hakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 doom3 çok karizma ya =) öle bi hisse kapıldırttırıyo insanı[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: Gallant, 31 Mart 2004 19:13 tarihinde demiş ki: hl2 de amaç her makinede çalışmasını sağlamak, doom3 te banane banane sistemi yenileyin mantalitesi hakim. tam tersi doom3 te cok genis bi detay ayar secenegi olucak her makinede calismasi icin, ki sen ikisinide oynasaydin doom3 ün daha güzel grafiklerle daha hizli calistigini görürdün[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 hl2 de cs2 gelecek ortam yikilacak olay budur :-P[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Çektiğin dosyanın ismini verebilirmisin ? full rar ın ismini. Benimki ANON rar dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 nası çalıştırdığını anlatırmısın ? exe sini bulamadım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar