BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Geçen hafta yazlıktaydım mecbur Trt 3'ten izledim Abd maçlarını , şimdi Eurosport'a takdirlerimi sunuyorum gerek basketbol gerek tüm olimpiyatlarda yaptıkları yorumlarla. Basketbolda Caner ve Yiğiter abi zaten seyir zevkini güzel kıldı gerçekten , tek eksik (o da Çin tv'si ile alakalı sanırım) maç boyunca bir oyuncu sadece serbest atış çizgisine gidince sayı istatistiğinin çıkması...Tabi biz alıştık Espn'lerden ,ABC'lerden Wade'in Arjantin karşısında son çeyreklerde yaptığı fast-break sayısı istatistiklerine kadar istiyoruz. Hal böyle olunca Yiğiter Uluğ'un kendince düştüğü notlarla yetinmek zorunda kaldık. Ama bunlar dışında Olimpiyat izlerken resmen bilgilendiğimi hissettim özellikle Caner Eler ve yorumcuları bizi bilgiye doyurdu.
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 hah şimdi başlıyor maç tekrarı
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bullet bence sen pati-basketbol bölümü yerine daha iyi bir basketbol forumunda yorum yap. Burada 5-10 kişi var ve harcanıyorsun.
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Evet yorum yapma kotanı burda harcama, ellerin eskir.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Cantona said: Bullet bence sen pati-basketbol bölümü yerine daha iyi bir basketbol forumunda yorum yap. Burada 5-10 kişi var ve harcanıyorsun. Paticik özellikle okumayı sevdiğim bir community , ortak vizyonlu insanların olduğu yerde 2-3 kelam ediyorum , yoksa başta Batug,Torinolu ve Pistons forumları gibi düzenli yazdığım yerler var. Ayrıca ayar kaygısı taşımayan bir bölüm , sezon başlasın özellikle fantasy ligiyle beraber hareketlenir burası.
khala Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 açıcam ben fantasy ligi kendi adamlarımı seçicem geçen seneden düzenli olarak takip edenleri özellikle 10 kişi oluruz 12 kişi oluruz ama adam gibi lig olur
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Final sabah 9:40 ta kaçırmayın aman diyim.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Yarın mıydı drea?
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 İyi İspanya, normal Abd, yine berbat yorumcu ve spiker, 11 sayı farkla şampiyon Abd.
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 gumus bile fazla onlara patlasinlar
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Hiçbir şey için olmasa bile sırf Wade'in rehabilitasyonu için bu altın şarttı. Zaten hırslarını gözlerinden okuduk , istediler rahatça aldılar.Söylencek fazla birşey yok.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 khala said: açıcam ben fantasy ligi kendi adamlarımı seçicem geçen seneden düzenli olarak takip edenleri özellikle 10 kişi oluruz 12 kişi oluruz ama adam gibi lig olur khala beni unutma sakın:D bu sene alırım şampıonluğu elinden gecen sene kılpayı kaçmıştı
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ABD istediği gibi oynadı dalgasını geçti şovunu yaptı kazandı bizde izledik, ama İspanya'yı tebrik ediyorum final maçında baya inandılar yine de güçleri yetmedi
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 abd istediği zaman oynu yönetti arayı açtı fakat ispanya ikinci yarıda çok iyidi.
Öne çıkan mesajlar