Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pekin 2008 Yaz Olimpiyatları : Erkekler Basketbol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen hafta yazlıktaydım mecbur Trt 3'ten izledim Abd maçlarını , şimdi Eurosport'a takdirlerimi sunuyorum gerek basketbol gerek tüm olimpiyatlarda yaptıkları yorumlarla.

Basketbolda Caner ve Yiğiter abi zaten seyir zevkini güzel kıldı gerçekten , tek eksik (o da Çin tv'si ile alakalı sanırım) maç boyunca bir oyuncu sadece serbest atış çizgisine gidince sayı istatistiğinin çıkması...Tabi biz alıştık Espn'lerden ,ABC'lerden Wade'in Arjantin karşısında son çeyreklerde yaptığı fast-break sayısı istatistiklerine kadar istiyoruz.

Hal böyle olunca Yiğiter Uluğ'un kendince düştüğü notlarla yetinmek zorunda kaldık.

Ama bunlar dışında Olimpiyat izlerken resmen bilgilendiğimi hissettim özellikle Caner Eler ve yorumcuları bizi bilgiye doyurdu.
Mesaj tarihi:
Cantona said:
Bullet bence sen pati-basketbol bölümü yerine daha iyi bir basketbol forumunda yorum yap. Burada 5-10 kişi var ve harcanıyorsun.

Paticik özellikle okumayı sevdiğim bir community , ortak vizyonlu insanların olduğu yerde 2-3 kelam ediyorum , yoksa başta Batug,Torinolu ve Pistons forumları gibi düzenli yazdığım yerler var.

Ayrıca ayar kaygısı taşımayan bir bölüm , sezon başlasın özellikle fantasy ligiyle beraber hareketlenir burası.
Mesaj tarihi:
açıcam ben fantasy ligi kendi adamlarımı seçicem geçen seneden düzenli olarak takip edenleri özellikle 10 kişi oluruz 12 kişi oluruz ama adam gibi lig olur
Mesaj tarihi:
khala said:
açıcam ben fantasy ligi kendi adamlarımı seçicem geçen seneden düzenli olarak takip edenleri özellikle 10 kişi oluruz 12 kişi oluruz ama adam gibi lig olur

khala beni unutma sakın:D
bu sene alırım şampıonluğu elinden
gecen sene kılpayı kaçmıştı
  • Yeni Oluştur...