Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Killer said: www.tansas.com.tr oha yalnız ciddi ciddi hayvan gibi indirimler var çıh çıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Akşam gittim 20 tane aldık arkadaşlarla birlikte. Bi daha gidişte tekrar alırız bi 20 tane yaza kadar idare eder artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ati allah belanı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 2 ay sonra kıbrıstayım. rakı 10 milyon. hadi başka topiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Madcat said: 2 ay sonra kıbrıstayım. rakı 10 milyon. hadi başka topiğe. aha 11.5 ytl la. 10 ytlye nerde var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 öldürmez dimi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 hatta 16.90 yetale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 merak ediyorum kimse o ilk mesajı okudumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Smirnoff north içinde indirim istiyoruz.Bizim başımız kel mi?Değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 böle reklam yapıyonuz koşun falan dıyonuz şişenin dibini görmeyen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 votka dururken şu rakıyı nasıl içyorsunuz anlamıyorum.Bikere içtim , kolanya içsem daha iyiydi iğrenç bi tadı var böğh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 o değilde şöyle bir alışveriş bölümü açılsa indirimlerden falan haberdar etsek birbirimizi ya da en azından sticky falan yapılsın gezdim tozduma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ah ah nası canım cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 inanmıorummm saldırın saldırın saldırın tansaşa saldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 karray said: votka dururken şu rakıyı nasıl içyorsunuz anlamıyorum.Bikere içtim , kolanya içsem daha iyiydi iğrenç bi tadı var böğh laraken duymasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 (yazılanların hepsini okumadım belki biri yazmıştır.) benim bildiğim koç elindeki stokları elden çıkarıp mercan rakıyı satıcak diye duymuştum. bu nedenle bu kadar indirim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ilk satırı okusan yetermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 aheuah yazı çok uzun geldi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 karray said: votka dururken şu rakıyı nasıl içyorsunuz anlamıyorum.Bikere içtim , kolanya içsem daha iyiydi iğrenç bi tadı var böğh buna konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 karray said: votka dururken şu rakıyı nasıl içyorsunuz anlamıyorum.Bikere içtim , kolanya içsem daha iyiydi iğrenç bi tadı var böğh votka da ispirto gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 gittim aldım geldim iki tansaş gezdim tekinde beş altı tane kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Bi de Yeşil İzmir rakısı var 19 ytl ye. Ama içinde yeşil izmir rakısı yok. Tekirdağ rakısı var mis gibi. 2 3 aydır böyle satılıyor. Bi yakınımızın verdiği tiple habire bundan alıyoruz sfdsdf. Fazla mi ne üretilmiş. Direk böyle çaktırmadan 19 ytl ye 70 lik tekirdağ içmiş oluyoruz mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar