spompas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 msn üzerinden tavla oynamak istiyorum, bi arkadasımın davetiyesiyle oynayabiliyordum fakat ben ,başkalarına o oyunu bulupta davetiyesini yollayamıyorum. Acaba bir yerden download falan mı yapacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 aynı sorun bende de vardı burdan bir arkadaş sayesinde düzeltmiştim. aşşadaki linkte bişeler yaptıydım hatırlamıorm tam ama çözersin sanırım. http://zone.msn.com/en/general/article/bckgmessengerlaunch.htm?intgid=gb_MessengerAll+List_3_bckg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ben kem açarken de aynı sorun oluyo ama tam tersi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Msnde kız tavlıycaz sandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 merveyi tavlanın msn tavla versiyonu sandım sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar