OutTrader Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ha unutmadan tim burton abimizin şimdiki projesi charlie's chocolate factory, 2005te geliyormuş, merakla bekliyorum küçükken hayranlıkla okuduğum kitabı taptığım bi yönetmenin uyarlması süper olacak.[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: OutTrader, 29 Mart 2004 01:45 tarihinde demiş ki: 2005 - star wars episode III ou yea bu dier bütün filmlere bedel[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beagle Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ilk başta kill bill bölüm 2 ve birde "21 grams" kesinlikle bir şaheser olmalı sean peen ve benicio del toro birleşmesi kesinlikle kaçmaz bekliyorum bekliyorum fakat gelmiyor ahhhhh http://www.imdb.com/title/tt0315733/[signature][hline]Hayat bir kavgadır ilk düşmanın sensin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 naomi watts falan da süper oynamış o 21 grams'da gelir yakında .. bağımsız film ya gecikme ondan[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar