karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 20 dakikadır arıyorum hiçbir şey bulamadım sinirlerim bozuldu carte d'or ceviz sultanımı kucaklıyor ve bu başlığı terk ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 İkramdır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 2 çocugu oldu onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ...sonra "bisküvinin çocuğu olduğuna inanıyorsun da öldüğüne mi inanmıyorsun demiş" ve eklemiş "yedik onu biz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 qwdkgıyfqduqwdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ahuauhhauuhaaahuauhauauhhuauhauhahua dasaaaaaaaaaauhauhauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 git pati genel topicinde elaidinin açtığı bir topic var, oku. şu forumda garbagedan başka bölümlerde var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 eti eti eti yok bu o soru değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 pisküvi dediniz de acıktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 eski bi bisküviyi yememek lazım. maazallah dokunuverir mesela bizim rıfat amca vardı. geçtiğimiz sene, 1976'da taşındıkları daireyi değiştirecekleri zaman koltuk altından çıkan bir paket 1980 son kullanma tarihli bisküviyi yemesi felaketi oldu.. yazık oldu.. oburdu, dağ gibi adamdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar