Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kullanmadığım bi tane var elimde ama iyi bişey değil. 5+1 olsun benim olsun diyosan konuşalım eheh
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 biraz daha detay verirsen aslında bakabilirim. gerçi ben iyi bişey peşindeyim ama :)
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ne kadar bütçen var ben daha 1 ay önce creative den aldım birtane ama daha iyisini kullanmış olduğum için pek beğenmedim bunu yerine ucuza güzel birtane 5+1 logitech almayı düşünüyorum sanada tavsiye ederim.
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 80 85 arası param var şu an. normalde altec lansing alıcaktım ama piyasada bulması çok zor diye kafam karıstı biraz birde burada bakim bişeyler dedim.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ahanda teknoSa burda 145 lakin 115-125 arası alman mümkün olabilir başka yerlerden malum teknosa kazıksa. taksit imkanı v.s bu tür aletleri 2. el almak pek iyi bir fikir değil.
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 elindki bu mu yani satabilirim dediğin. öyleyse alabilirim bunu. edit: evet başka yerlerde 105 ytl ye kadar düşüyo bunun fiyatı. hatim ettim hepsini nerdeyse ^^
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yok bende creative var onu kardeşime verip bunu alayım diyorum ben =) satmak yok ne satması biz yiyiciyiz :P
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Dragonfire said: ahanda teknoSa burda 145 lakin 115-125 arası alman mümkün olabilir başka yerlerden malum teknosa kazıksa. taksit imkanı v.s bu tür aletleri 2. el almak pek iyi bir fikir değil. bende masaüstümde bundan kullanıyorum, gayet memnunum. ayrıca mavibilgisayardan hafta sonu kampanyası ile 79 ytle almıştım, bilginiz olsun :)
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 oha 79 iyimiş denk gelmezi bize öyle kampanya doğuştan bi cnbetlik var.
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sendeki de aşar bizi dralnu 80 90 arası verebilirim.
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Dralnu said: bendeki alet kusura bakma ama o fiyata o ürün olmamış. aynı fiyata harman kardon soundsticks II alabilirsin ki oda sollar yani:)
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ben bişi dicem, 5+1 cok nadir kullnılıyo zaten, bence o paraya sıfır 2+1 al, nakit alırsan creative inspire 3030 alabilirsin o paraya zaten
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bu arada harman kardondan dediğim model şu fakat pahalı işte, gerçi epey önce 250 ytl indirime girdi ucuzladı yani :) bende hep almak istiyorum şu cihazı fakat birtürlü para ayıramadım, zamanında altividen de 35 ytle JBL Creature II 2+1 almıştım şimdi onu ps3de kullanıyorum gayet müthiş oda, 2+1 olarak tavsiye ederim. jblinde fotosunu koyim
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 şefaf lastik görünümünü sevmiyorum ben, peki hanı şık görünüyo da sesi iimi cidden şunun?
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 nasıl diyeyim cüce, hani derler ya gerçek ses sistemi bu işte. hakketten öyle. boyutu küçük, yaptığı iş büyük yani. son derece güvenebilirsin ürüne. jbl & harman kardon ve bose bir numaradır zaten. arkasından da altec çırpınıyor tabi :)
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Cuce said: ben bişi dicem, 5+1 cok nadir kullnılıyo zaten, derken neyi kastettin biraz açar mısın?Bende almayı düşünüyorum da yakın zamanda bi 5+1 bilgisayara.Film falan da izlerim ama ana amacım müzik dinlemek olacak.Gereksiz mi olur?
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yok film falan izlerken gayet kullanışlı tabi filmine göre =) cücenin dediği çok nadiren 5+1 in özelliklerini kullanıyoruz memsela oyun oynarken falan. Gerçi ben kullanmaya kasıyorum ama tabi cücenin de dediği yanlış değil bir yerde. Sadece oyun için falansa güzel bir 2+1 daha iyi olabilir.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yanı cok dvd izliyosan onuda orjinal alıp izliyorsan 5+1 malzeme oluyo elinde, ben şahsen oyun oynuyorum neten bişler cekip izliyorum onlarda stero oluyo anca.
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 jbl creature kullanıyorum ben de, memnunum baya. 5+1 konusunda link vermeden önce fiyatını bile bilmiodum aletin, bilgi istemişler ondan koydum eheh.
Öne çıkan mesajlar