Chemical Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Varmı patide böyle birşey çok güzel crossbowlar var ama trde crossbow kullanımı yasakmış http://www.weaponmasters.com/index.html?ID=e80a7f926df0b6278fdd798ed59e925e&SORT=&ITEM=WM-2251 Böyle bişi almayı düşünüyorum Trye sokabilirmiyim? Gümrük geçirirmi yoksa gümrük gümbürtüye mi götürür? Bide bu siteler kredi kartı falan soymaz dimi:) ii bi siteye benziyor sanmıyorum da Katanaları falan TR ye sokabilen varmı ülke dışından istiyipte evine getirtebilen varmı? olmassa londra da tanıdık var tr ye gelirken ondan alabilirim bide uçak mühendisi rahat giriyor uçaklara:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ulam buraya açtıkda bakan yokdur buraya be konu dışında da taşımazlar burayı silebilirmi bi mod konu dışına açam ben[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 katana sokabiliyorsun da crossbow yasak .. birinin gözünü çıkarırsın; he sen bunla kalmazsında :S :D[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar