Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ARX-7 Arbalest! (FMP)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Annene söylede peçete getirsin sana. Pc başında anime polisçiliği oynayarak masturbasyon yapan bi sürü adam gördüm ama bu kadar yüzsüzünü görmedim. Daha öncede böyle bir kavga olmuştu. Sana benimşe muhattap olmazsan sevineceğimi söylemiştim ama sallayan kim.

Her fırsatta sevmediğin animelere bok atmalar, yapılan yorumlarla dalga geçmek, insnaların hevesini kaçırmak... Ne ararsan var. Şu güzel bölümün cidden tadını kaçırıyorsun. Kendine gel biraz.

Ne zamandır yazacaktım. Bu topiğe kısmetmiş.

Ayrıca fmp fumoffusu hariç çok beğendiğim bir seridir. Oradakinin de KEMİK olmadığını gayet iyi biliyorum. Bilmesem bile, fail olsa bile bunun geyiğini yapacak son kişi sensin bu bölümde.
Sosyal ağlarda paylaş

yani bunlar okuz gibi aletler real robot diyoruz

simdi real robot diyorsak bunlarin belli bir muhimmati var sinirsiz omgalazergunpewpewpew takilamiyorlar

gordon freeman amcam nasil cephane bitince levye ile dalmak zorunda kaliyorsa buda ole iste

boyle olmuyor iste denendi olmadi :p

gundamda beam saber var ancak onunda gucunun bitebildigi yeni akillarina geldiginden gundam seed de strike de armor schneider lar vardi (ki strike seed in abidik mechalari icinde en sevdigim modeldir bu kadar seri izledikten sonra bile strike a boktan diyemedim)

macross desek onlardada oyle bir cephane istemiyen secondary weapon var

heleki FMP lambda driver geyigini saymassak cephane olayini cok gercekci islemisti o yuzden arbalest e bicak yakisiyor bence

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...