SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 abi yapma sole :p zaten tsr izledim butun gun iyice gaza geldim adsfadsf ALTO NUN MESSIAH IDA BUNUDA ISTIYORUM ARTIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ahh arbalest ahhh (viktora kıllık olsun diye upluyorum) çıkmasına daha çok var değil mi viktorcuğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ağzındaki kemik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Lopeth said: ağzındaki kemik mi vibro bıçak yuvası orası, komando hesabı bıçak ısırıp düşman hattına paraşütle atlıyor bu. delikanlı Mecha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kemik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Lopeth said: kemik işte lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 SenariouS said: Lopeth said: kemik işte lol EPIC FAIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Annene söylede peçete getirsin sana. Pc başında anime polisçiliği oynayarak masturbasyon yapan bi sürü adam gördüm ama bu kadar yüzsüzünü görmedim. Daha öncede böyle bir kavga olmuştu. Sana benimşe muhattap olmazsan sevineceğimi söylemiştim ama sallayan kim. Her fırsatta sevmediğin animelere bok atmalar, yapılan yorumlarla dalga geçmek, insnaların hevesini kaçırmak... Ne ararsan var. Şu güzel bölümün cidden tadını kaçırıyorsun. Kendine gel biraz. Ne zamandır yazacaktım. Bu topiğe kısmetmiş. Ayrıca fmp fumoffusu hariç çok beğendiğim bir seridir. Oradakinin de KEMİK olmadığını gayet iyi biliyorum. Bilmesem bile, fail olsa bile bunun geyiğini yapacak son kişi sensin bu bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 edik... oha, yanlış button. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 abi inanmıyorum 2. defa yanlış button kafama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Kemik olmadığını biliyor ve kemik yazıyorsan neden sonra kızıyorsun ki? Sen bunu yapmasan benim o tarz bir yaklaşım kullanmama gerek var mı? Açıklama yapıyorum, sen kafa buluyorsun, bana başka yol bırakmıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 FMP serisini çok sevsem de, bıçakla dalan mecha çok salakça bir fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yani bunlar okuz gibi aletler real robot diyoruz simdi real robot diyorsak bunlarin belli bir muhimmati var sinirsiz omgalazergunpewpewpew takilamiyorlar gordon freeman amcam nasil cephane bitince levye ile dalmak zorunda kaliyorsa buda ole iste boyle olmuyor iste denendi olmadi :p gundamda beam saber var ancak onunda gucunun bitebildigi yeni akillarina geldiginden gundam seed de strike de armor schneider lar vardi (ki strike seed in abidik mechalari icinde en sevdigim modeldir bu kadar seri izledikten sonra bile strike a boktan diyemedim) macross desek onlardada oyle bir cephane istemiyen secondary weapon var heleki FMP lambda driver geyigini saymassak cephane olayini cok gercekci islemisti o yuzden arbalest e bicak yakisiyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Full Metal Panic bence Mecha konsept olarak harika. Gerçi Patlabor (Ingram'ler) ve Gasaraki (Ishtar MK II) de var benzer konseptte ama Arbalest'in yeri bir başka cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ayırmak çok kolay be :> Biri çıkıp da kötü adamlara bir hareket yaparkan hareketin adını bağırıyorsa SR işte ROOOOOCCKKKEETT PPUUUNNCCCHHHHHH gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Allah belanı Kotobukiya... http://gunota.info/index.php/2008/09/30/non-scale-arx-7-arbalest-by-kotobukiya/ LAN NON SCALE ÇIKARTILIR MI BU ARBALEST??? Linebarrel bile 1/144 çıkmışken hem de??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 action figur formatinda cikarticak demekki yada first grade tadinda filan asil beklenen bu: http://gunota.info/index.php/2008/09/05/alter-160-arx-7-arvalest/ cok pahalli ama :/ kotobukiyanin figurle idare edicez :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 1/144 pre paint HG Arbalest istiyorum ben, duyun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar