yevaud Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Oyun harika bir özelliği var bir Cowboy olduğunuz için önemli olan düşmanı ilk anda ve ve kafadan vurmak :) etraftaki hedefleri ve insanları vurdukça puan alıyorsunuz düşmanı ne kadar çabuk ve iyi vurursanız aldığınız puan okadar fazla oluyor oyun FPS tarzında ama normal FPS lerdeki karışıklık bunda yok bunda önemli olan ne kadar hızlı silah kullandığınız :) oyunda fazla silah yok bölüm içerisinde etraftan silah alamıyorsunuz sadece mühimmat bulunuyor çevrede silahları bölüme başlarken seçiyorsunuz 9 adet silah var 3 tabanca 3 tüfek 3 pompalı tüfek ama oyun iyi hızına güvenenler batının n hızlı silahşörü benim diyenler :) kesinlikle alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Kovboy falan dedinde bana Outlaws'u hatırlattın. Şimdi onu bulup oynamak var fakat çok üşeniyorum arkadaş :(..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar