mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 http://www.biltur.com/index.php?sp=p_detay&pid=24 http://www.biltur.com/index.php?sp=p_detay&pid=51 http://www.biltur.com/index.php?sp=p_detay&pid=28 elimde su üç seçenek var sırayla 1. Humboldt Institut Almanya 2. Actilingua Avusturya 3. Belçika CERAN LINGUA zaman sorunu yok yani bu haftasonu bile uçabilirim bildikleriniz yada su guzelmiş diyebiliceginiz var mı? not: almanca seviyem iyidir (yani sanırım) sorun olmaz intensif şeyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 belçikada soyle bi not vardı ÖNEMLİ NOT : Bu programa katılacak öğrenciler , oldukça disiplinli bir ortamda , ciddi bir dil eğitimi alacaklarını bilerek kayıt yaptırmalıdırlar küfrederek eledim dffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Eğer daha önce almanyaya gittiysen orayı ele.2. seçeneğe git.Ama hiç almanyada bulunmadıysan almanyaya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 disiplin misiplin salla napıcan dil öğrenip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 c_a_p_t_a_i_n said: Eğer daha önce almanyaya gittiysen orayı ele.2. seçeneğe git.Ama hiç almanyada bulunmadıysan almanyaya git. +1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yoh almanyaya gittim 2 yıl once 5 hafta bremene gecen yıl 3 hafta oldenburg yakınlarında bi yere ya belçika iyi filan dediler bana ama bilemiyorum avusturyayı tercih ederim ben de aslında ama o da 2 haftalık filan sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Temel Bilgiler: 2 Haftalık Programlar : 29 Haziran – 12 Temmuz 2008 13 Temmuz – 26 Temmuz 2008 20 Temmuz – 02 Ağustos 2008 3 Haftalık Programlar : 29 Haziran – 19 Temmuz 2008 13 Temmuz – 02 Ağustos 2008 5 Haftalık Program : 29 Haziran – 02 Ağustos 2008 ahah avusturyanın tarihi biraz geçmiş yine almanyaya yada belçikalı nazilere kalıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ciddi ciddi dilini geliştirmeye mi gideceksin yoksa gezmeye mi, ona göre seç bizde de fransaya giderdi bissürü kişi ama ciddiye almadıkları için elde var sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 fransada almancamla alakalı bi şey yapamam gibi :D yani 2 si birden olsun istiyorum açıkcası pf kararsız kaldım :/ zaten cogunun yası tutmuyo digerlerinin de zamanı 3-4 seçenek kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 1/ LINDENBERG Haftalık Ders Saati : Yoğun Kurs : Teenager / 30 saat Junior / 25 saat Haftada 25 , 30 veya 40 saat bire-bir ders alma imkanı da mevcuttur . Yaş Grupları : Teenager / 14-17 , Junior / 10-14 Konaklama : Okulda , tam pansiyon Tarih : Merkez tüm yıl boyunca açıktır . Her Pazar başlangıç yapılabilir . Ücret : Yoğun Kurs : €695 / 1 hafta Yüksek sezon ekstra ücreti ( 22 Haziran –23 Ağustos 2008 ) : €35 Bire-bir Kurs : Haftada 25 Saat / €1390 Haftada 30 Saat / €1600 Haftada 40 Saat / €2020 Dans Dersi ( Hip-Hop ) : €50 / 10 saat ( 29 Haziran – 23 Ağustos arası ) At binme ( 10 Ders ) : €160 Tenis ( 10 Ders ) : €100 Kayak Dersi : €200 / 1 hafta Transfer ( Tek yön , 1 kişi ) : Münih Havalimanı €115 Sigorta : 1 gün / €2 4 / SCHMALLENBERG Haftalık Ders Saati : 30 saat Yaş Grubu : 15-18 Konaklama : Okulda , tam pansiyon Süre :10 Ağustos 2008 tarihinde başlayanlar 2 haftalık programa katılabilirler . Diğer tarihlerde başlayan öğrenciler için 3 haftalık programa katılmak mecburudir . Başlangıç Tarihleri : 22 Haziran , 29 Haziran , 06 Temmuz , 13 Temmuz , 20 Temmuz , 27 Temmuz , 03 Ağustos , 10 Ağustos 2008 . Ücret : €705 ( 1 Hafta ) Transfer ( Tek yön , 1 kişi ) : Frankfurt Havalimanı €90 Sigorta : 1 gün / €2 http://www.biltur.com/index.php?sp=p_detay&pid=28 (belçika) peeh bana belçika yolları gorundu :/ acaba kaçabilir miyim bi kaç gunlugune hollandaya ordan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Tavsiye etmem Belçikayı. edit:üstteki mesajlardan birini atlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 öneri varsa açıgım ne biliyim bi tanıdık filan gösterdi buraları avusturya 1. tercihim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Demin Pazar Belçika'ya gidiyorum diyodun. Post kasıyosun di mi hala karar verememiş kişi rpsi yaparak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Yaş durumu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 91'li o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 İlk linktekide fena değil.Bak işte canın nereye istiyorsa oraya git.Nasıl olsa tam olarak istediğin verimi alamazsın(ders bazında) bari kafana yatan bir yeri gezmiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 fransa derken almanya da farklı olmaz manasında -_- belçikayı salla, almanyaya git işte bence. napıcan allahın belçikalısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 belçikalılar da zaten fransız köylüsü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar