AgenTSmitH Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Arkadaslar ozellikle icinizden istanbullu olanlardan bir ricam var.Dun aksam radyoda duydugum bir haber vardi.power fm de.Nba all star larin istanbula gelecegi ve allstar maci duzenliceklerini duydum. Ben bursadayim , eger bu dogruysa hemen atlicem gelcem . Kacmaz abi bu solen bi daha goremeyis omrumuzde.[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 dogru agustos'da bi zamanlardi tam hatirlayamiyorum tabii all-star'dan kasit amerikan basket milli takimi... [Bu mesaj HellHound tarafından 30 Mart 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=68320[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 dream team maça gelecek[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar