Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar vadisi olacakları nerden biliyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Viktor said:
hani kurtlar vadisi teror vardi

hukumet derhal girisimde bulunup yasakaltmisti ve birden kurtlar vadisine savas actilar "cocuklarimiz abuk subuk kahramanalrin eline kalamaz" filan falan diye

hatta bir gurup ulkucu anklarada hepimiz polatiz diye pankart acip yurumustu

sonra nasil olduysa okullardaki siddet vs vs diye yerin dibine gomulen hirtlar vadisi zink diye cikarilip bastaci edildi, okullardaki siddet haberlerinin ardi kesildi polatla ickisi ve sigarasi ile ugrasmayi birakti medya

ne kadar enteresan dimi iki ay once kurtlar vadisini yasakliyip verip veristiren hukumet birden kararindan geri dondu

win/win

Benzer bir durum Yök konusunda da yaşandı. Yıllarca Yök e verip veriştirdiler. Akp yalakası basında yökün kaldırılması gerektiğine dair zilyon tane yazı çıktı. Hatta çok iyi hatırlıyorum Zamanda bir yazı vardı "Avrupada YÖK, YOK" diye. Aylarca sitelerinde linki durdu koca koca harflerle.

Akp yi ne kadar sevmesem de yök gibi gereksiz bir kurumu gerçekten kaldırıp üniversiteleri özerkleştireceklerini düşünmüştüm ama hiç de öyle olmadı. Yökü ele geçirip atamaları abdullah gül yapmaya başlayınca bu yayınlar da bıçak gibi kesildi.

Kanlı bıçaklı oldukları Yök bir anda çok gerekli bir kurum haline dönüştü. Enteresan, ben de bu adamları samimi sanmıştım. Salaklığıma doymayayım.

Edit: typo
  • Yeni Oluştur...