Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapali Carsi Projesi: Bolum 2

JeanPaul

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

En sonunda Dark'in da hem super danismanlik, hem de kisa vadeli borc verme imkani sayesinde Skara Brae Trammel dolaylarinda, deniz kenarinda oldukca iyi bir Kapali Carsi alanimiz oldu. Dark'a sonsuz tesekkurler. Aslinda Moonglow'daki evi satarken icim sizladi ama bosverrrr :):) Halen 4 katli bir bina bizimki ama bu aksam yikacagim.

Dark'in tavsiyesine uyarak her tarafi acik bir pazar alani olacak. Gerci ben ulvi biz pazar alani istiyordum, bizim kapali carsi gibi bir tasarim filan ama buna ne yaratici yetenegim var ne de artik vakit kaybetmeyelim ise koyulalim istedim. Sonra gerekirse degistiririz estetik boyutunu. Zaten Dark'in carsi konusunda fikri var ve oldukca guzel.

Simdi, kimler carsida satici istiyor ise bana ya burda PM atsin ya da bilenler ICQ'dan mesaj atsin, ve onlari hem evin oraya gotureyim hem de friend yapayim ki vendor yerlestirebilsinler.

Vendor'lerin kiyafetleri manali olmali. Dark'in da onerisi ile bu vendor'lerin onunde masalar olacak ve bu masalarda ne sattigini anlayabileceginiz ornek mallar olacak. Fiyatlandirma filan icin ayrica konusuruz. Promosyon icin zaten planlar var idi. Bunlari aktif etmeye baslamak lazim.

Vendor koyacaklar ile tekrar bir araya gelip isi detaylandirmak lazim.

Bu aksam haber vermek icin gec olmus olabilir (anca eve geldim) o yuzden vendor yerlestirme ve Yonetim Kurulu toplantisini yarin aksam yapariz. Zaten bu aksam evi yikmak ile ugrasacagim. Ama isteyenleri friend yapabilirim. Rune verebilirim filan.

Yonetim Kurulu Toplantisi yarin aksam 20:00 uygun mu herkese?

Eklemek istedikleriniz nedir? Yazabilirsiniz.

Gorusmek uzere. :)[hline]Ride to live, Live to ride...
Sosyal ağlarda paylaş

Super fikirler :)

PvP Turnuvasi fikri guzel. O zaman 2. kati cikmam lazim ama (zaten boyle tek kat icime sinmiyor. Sonra bakariz. Bir baslayalim da. :)

Unlu kisiler fikri super. Ornegin kimler??

Su anda Miroglu, Dark, ve bende rune var. Isteyenler ucumuzden birinden alabilir. Kim en yakinda ise, kim online ve musait ise.

Chief Executive Officer (Turkcesi ne? Idari Yonetici?) olarak Dark tayin ettim. Itirazi olan var mi? :)

Unutmayin sihirli kelime: "once eglence sonra para kazanmak" :) Keyfimize bakalim yani :) Tabii para kazanilirsa da yeme yaninda yat.[hline]Ride to live, Live to ride...
Sosyal ağlarda paylaş

Grey bunu ciddiye almaz pek. rp icinde yapsak bile MTC'yi toplayacagini sanmam. Cok resmi adam ingame !

Mankenler is yapar. Odysse Club ok. Artik yatip uyuyacam yarin konusurum kiralama konusunda.

Promosyonlarin masraflarini vendor sahipleri paylasir ama ona gore :)[hline]Ride to live, Live to ride...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar,

Dark bir tane vendor koydu. Hem ornek olmasi acisindan hem de hadi ama artik yaaaaa dedirtmek icin basladik.
Lutfen iyi bir firsat, bunu degerlendirin.
Masalar acik ortamda 4 sira olacak. Medium Shadow Stone Table [east] ariyorum bu arada. 11 tane lazim. Haberiniz olsun.
4 sira masa olacak. vendor'lar 2 sira disarda, 2 sira icerde olacak. Her vendor'un masasinin onunde ne sattigini gosterir ornek urun locked olacak. Neyse, ornek gormek isteyenler Dark'in yerlestirdigine bakabilir.

Ayrica Rune Lib olacak. (ben bugun yaparim rune lib). Recall olayi duzene girdi gibi. Ilk basta Tram ve Fel sehirleri ile Dungeon girislerini yaparim.

Bu isi hizlandiralim ama. 2 haftayi gecti yaw !

Hevesimiz gecmeden yapalim dostlar ![hline]Ride to live, Live to ride...
Sosyal ağlarda paylaş

lol tembel herif ya bu dark
halen stone toplayamamış masalar için
ben yapıcaktım ona masaları stone topla yeter demiştim :)

neyse birazdan giricem oyuna shadow yerleri degişmemişse yaparım masaları

East dimi hepsi?[hline]Prince"Kazuyama" Cratty

je suis la et ailleurs
je n'ai plus rien
je deviens folle
je m'abandonne

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 22 Mart 2003 13:24 tarihinde demiş ki:
hepsi east ben biliyorunm eheh
onun dışında jean
siz şimdilik koyun vendorları
bende ne satıcağıma karar verince yapiim desem çok mu satış olur eheh
ya abi ne satcağımı bilemiyorum
bide dün boşver falan dedi jean ama
bence bütün masrafları herkez yaptığı çıkarsın shop için
bölüşüp ödiyelşim[hline]dark-dr, 20 Ağustos 2001 15:37 tarihinde demiş ki:
LOOK DUDE IM LOGGING FROM ***IN TURKEY AND I PING 640. TODAY I PING 200 SO I PK PPL GOT THAT?

Evet satis olur :P
Ben alisveris yapmaya gittigim yerlerde en sevmedigim sey bos vendor. Adama 2 click vakit harcattiriyor :P :)

Dolu vendor olmali ve stock durumlari kontrol edilmeli. Ornegin satislar baslamis bile gozuken :)

Walla ev disinda bi masraf yapmadim. O yuzden dert degil. Bosver yani :)[hline]Ride to live, Live to ride...
Sosyal ağlarda paylaş

Kapali Carsi'dan ilk resim :) Bakalim link becerebilecek miyim..

Ozellikle Shadow Stone masalari bulmak icin saatler suren granit mining calismasi icin Dark ve Popeye'a cok tesekkurler. Ustelik de bir dire-wolf'a kurban gidip 2 tane de beetle kaybettiler :)

Ilk vendor Dark yerlestirdi. Sonra Mir de yerlestirdi (Mir doldur su vendor'u yaw). Yani 1.5 vendor'umuz var su anda.

Hayirli olsun bakalim... Yeni vendor'lar da gelsin Buyuk Acilisi yapariz artik.

Herkese cok tesekkurler.

[hline]Ride to live, Live to ride...

Sosyal ağlarda paylaş

Beyler selam :)

7 adet vendor yerlesmis durumda. Bir tanesi yabanci birinin.

Ama Sanrey disinda pek reklam yapmiyoruz, gate acmiyoruz. Ben dun ve evvelsi gun biraz gate actim ama o kadar. Acikcasi ben de pek reklam yapmadim. Yaklasik 50 tane rune dagittim brit bank'de. Bir o kadar da gate acmisimdir. Ama daha fazla bisiler yapmak lazim.

Yaratici fikirler ve AKTIF katilim lutfen :)

Sanrey'e ve Mir'e de ayrica tesekkurler bu arada.

Hala bir cok masa bos. Yeni vendor'lar olabilir.

Armor, Shield, Scribe, Jewel, PS, Rares, hala eksik kisimlar. Alchemy eksikligini Popeye kapatti saolsun bir ton Keg mevcut su anda.

Ugrastiginiza degmesi icin reklam yapmaniz lazim :) Hadi :))[hline]Ride to live, Live to ride...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...