RRa Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Texasa döndük :/[signature][hline] Unlive Admin - Ra
SorroW Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Allah, cennetin en güzel bahçesine kabul etsin. Başınız sağolsun. İnsanoğluna en büyük zarar gene bir insanoğlu tarafından verilir.
-Legendary- Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 başınız saolsun :([signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 said: Silthanas, 29 Mart 2004 12:57 tarihinde demiş ki: ba$iniz saolsun da, ortada bir problem war.. hani bicaklansa $ans eseri olse bir problem yok(kagithane'de alibeykoy'de ya$iyosaniz olabilir gerci)..ama silahla oldurulmu$, yani kirli i$e bula$mi$ olmasi lazim.. bir de kafaya ve ayaga atilan kur$un ilgimi cekti, zira once ayaga ate$ etmi$ olmalari lazim..Muhtemelen bir bilgi istiyorlardi, ya da bir materyal..Negatif bir cevap alinca da kafasindan vurmu$ olabilirler.. burada 1 arkadasimiz (ne kadar tanimasamda) hayata gozunu yummus, sen geliyorsun yok soyle oldu yok boyle oldu diye yorum yapiyorsun. ayip, olmusun arkasindan konusulmaz. isi polisiyeye vurmak istiyorsan git bir kac tane vcd al ona yorum yap.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 başımız sağolsun yoruma lüzüm yok bencede[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Berk Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 pardon da ne bu sinir? ben öyle bir üye de hatırlamıyorum ihç, hatırlayan kimseyi de bulamadım açıkcası... dipnot: az önce sırf meraktan citizen hedesinen kontrol ettik "Q-Mix Cafe isminde bir kullanıcı sistemimize kayıtlı değil." sanırım gerçek user name i bu değil, kimdir ki merak ettim [Bu mesaj Berk tarafından 29 Mart 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 http://www.paticik.com/forum/userposts.php?citizen=Q-Mix berk sadece uo emülatörlerinde takılıyormuş, toplamda da 38 tane mesajı var.. başınız sağolsun..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Allah Rahmet Eylesin...[signature][hline][b]Email:[email protected] Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile
Roanoke Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Basımız sağolsun[signature][hline]Worldbuilder Quaxis 2 Roanoke...
Nookie Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Bir kaç kere konusmustum.Ne kadar hakkım olmasada Hakkım helal olsun.Allah Rahmet eğlesin. Ailesine Baş Saglıgı versin. Tetiği çeken elleri kırılır inşallah.[signature][hline]Cookie ------------------------------------------
Gigabyte Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Ben gigabyte nickinin sahibiyim.Q-mix ile tek alakam cafe dostumdu.Cinayete gelince cep telefonunu almak istiyen 3-5 tinercinin kurşunu ile hayata göz yumdu.[signature][hline]Sicilli üye
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Peki Gorgu Tanıgı vs. kimse yok mu ?[signature][hline][b]Email:[email protected] Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile
Gigabyte Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 var...Tinercilerden 2 sini yakaladılar zaten ceza evine tıktılar Müebbet...[signature][hline]Sicilli üye
Vodan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Bu tinerciler yetti artık arkadaşlar lütfen dayılanmayın şu tinercilerle karşılaşırsanız ne derse yapın tam belalar hiçbir kayıpları yok aksine hapse girerek kazançları oluyor düzenli yemek sıcak yatıcak yer... Geçen sene de sınıf arkadaşımın dayısı tinerciler tarafından taksimde öldürüldü. Büyük ihtimalle hatırlarsınız SAS komandosuydu o baş edemediyse bizlerde edemeyiz kendinize dikkat edin...[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Gigabyte Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 vallahi 1 kere tinerci karşıma çıktı knock out(nakavt) oldu artık topluyorlar sonra tedavi işkence vs..[signature][hline]Sicilli üye
Llama Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 :([signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ALLAH RAHMET ETSİN, GERİDE KALANLARA DA SABIR VERSİN...[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 ALLAH mekanını cennet günahlarını affetsin... Hepimizin başı sağolsun...[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rivendell Vaadisi Admini... Rivendell Vadisi
Aidoness Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Başınız sağolsun.Adını daha önce duymuştum ama tanışmak nasip olmamıştı.
RRa Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 said: Vodan, 29 Mart 2004 22:32 tarihinde demiş ki: Bu tinerciler yetti artık arkadaşlar lütfen dayılanmayın şu tinercilerle karşılaşırsanız ne derse yapın tam belalar hiçbir kayıpları yok aksine hapse girerek kazançları oluyor düzenli yemek sıcak yatıcak yer... Geçen sene de sınıf arkadaşımın dayısı tinerciler tarafından taksimde öldürüldü. Büyük ihtimalle hatırlarsınız SAS komandosuydu o baş edemediyse bizlerde edemeyiz kendinize dikkat edin... Benimde tanıdığım bir insandı.Madalyaları olan yakın dövüşde uzman biriydi.Bir kaçını hırpalamış arkasını dönmüş giderken bıçaklamışlar.... Bu tinercileri dövüyorsanız işinizi yarım bırakmayın. Dövmüyorsanızda ne istiorlarsa verip kaçın. Hiç bir şey canınızdan değerli değil...[signature][hline] Unlive Admin - Ra
xheana Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Allah Günahlarını Affetsin Mekanı Cennet Olsun.[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr
Salieri Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Başımız saolsun.. Allah belalarını versin..[signature][hline]=)
armra Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Allah rahmet etsin . Yazık! Böyle ve benzeri (cepçi , kapkaççı ...) olaylarını kesinlikle kanıksamamalıyız . Öncelikle istediklerini verip kurtulmaya çalışmalıyız . Kurtulabilirsek dahi derhal polise , savcılığa gidip şikayetçi olmalıyız . Bizim bu davranışımız başkalarının hayatını kurtarabilir . Sanırım buda bize düşen bir görev . Böyle bir olay çok üzücü gerçekten .[signature][hline]Show No Mercy
Öne çıkan mesajlar