Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acı Veda...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Silthanas, 29 Mart 2004 12:57 tarihinde demiş ki:
ba$iniz saolsun da, ortada bir problem war..

hani bicaklansa $ans eseri olse bir problem yok(kagithane'de alibeykoy'de ya$iyosaniz olabilir gerci)..ama silahla oldurulmu$, yani kirli i$e bula$mi$ olmasi lazim..

bir de kafaya ve ayaga atilan kur$un ilgimi cekti, zira once ayaga ate$ etmi$ olmalari lazim..Muhtemelen bir bilgi istiyorlardi, ya da bir materyal..Negatif bir cevap alinca da kafasindan vurmu$ olabilirler..

burada 1 arkadasimiz (ne kadar tanimasamda) hayata gozunu yummus, sen geliyorsun yok soyle oldu yok boyle oldu diye yorum yapiyorsun. ayip, olmusun arkasindan konusulmaz. isi polisiyeye vurmak istiyorsan git bir kac tane vcd al ona yorum yap.[signature][hline]- never too old to learn!
Quaxis | Dmx
Mesaj tarihi:
pardon da ne bu sinir?
ben öyle bir üye de hatırlamıyorum ihç, hatırlayan kimseyi de bulamadım açıkcası...

dipnot: az önce sırf meraktan citizen hedesinen kontrol ettik
"Q-Mix Cafe isminde bir kullanıcı sistemimize kayıtlı değil."

sanırım gerçek user name i bu değil, kimdir ki merak ettim

[Bu mesaj Berk tarafından 29 Mart 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bir kaç kere konusmustum.Ne kadar hakkım olmasada Hakkım helal olsun.Allah Rahmet eğlesin. Ailesine Baş Saglıgı versin.
Tetiği çeken elleri kırılır inşallah.[signature][hline]Cookie
------------------------------------------
Mesaj tarihi:
Ben gigabyte nickinin sahibiyim.Q-mix ile tek alakam cafe dostumdu.Cinayete gelince cep telefonunu almak istiyen 3-5 tinercinin kurşunu ile hayata göz yumdu.[signature][hline]Sicilli üye
Mesaj tarihi:
Bu tinerciler yetti artık arkadaşlar lütfen dayılanmayın şu tinercilerle karşılaşırsanız ne derse yapın tam belalar hiçbir kayıpları yok aksine hapse girerek kazançları oluyor düzenli yemek sıcak yatıcak yer...

Geçen sene de sınıf arkadaşımın dayısı tinerciler tarafından taksimde öldürüldü. Büyük ihtimalle hatırlarsınız SAS komandosuydu o baş edemediyse bizlerde edemeyiz kendinize dikkat edin...[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
:([signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
ALLAH RAHMET ETSİN, GERİDE KALANLARA DA SABIR VERSİN...[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 29 Mart 2004 22:32 tarihinde demiş ki:
Bu tinerciler yetti artık arkadaşlar lütfen dayılanmayın şu tinercilerle karşılaşırsanız ne derse yapın tam belalar hiçbir kayıpları yok aksine hapse girerek kazançları oluyor düzenli yemek sıcak yatıcak yer...

Geçen sene de sınıf arkadaşımın dayısı tinerciler tarafından taksimde öldürüldü. Büyük ihtimalle hatırlarsınız SAS komandosuydu o baş edemediyse bizlerde edemeyiz kendinize dikkat edin...

Benimde tanıdığım bir insandı.Madalyaları olan yakın dövüşde uzman biriydi.Bir kaçını hırpalamış arkasını dönmüş giderken bıçaklamışlar....
Bu tinercileri dövüyorsanız işinizi yarım bırakmayın.
Dövmüyorsanızda ne istiorlarsa verip kaçın.
Hiç bir şey canınızdan değerli değil...[signature][hline] Unlive Admin - Ra
Mesaj tarihi:
Allah rahmet etsin .
Yazık!
Böyle ve benzeri (cepçi , kapkaççı ...) olaylarını kesinlikle kanıksamamalıyız . Öncelikle istediklerini verip kurtulmaya çalışmalıyız . Kurtulabilirsek dahi derhal polise , savcılığa gidip şikayetçi olmalıyız .
Bizim bu davranışımız başkalarının hayatını kurtarabilir .
Sanırım buda bize düşen bir görev .
Böyle bir olay çok üzücü gerçekten .[signature][hline]Show No Mercy
  • Yeni Oluştur...