Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 nokia n96 yı ezip geçebilitesi olan bi ürün. en dikkat ceken ozelligi de 8mp olması, n96dan tek eksigi de 256 degil 128mb ram içermesi galiba.Samsung i8510 innov8 çıkış için 2008 Q3 deniyo ama dubaide bi araştırıcam, varsa persembeye kadar almış olucam. pek fonksyonel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 2008 q3 teyiz? ha 2009 sa o telefon bitmstir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 q3 3 ay içerdiinden dolai, bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bir sitede adamın biri ben kullanıyorum diye bir yorum yapmıs ama bilemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 abi ne kadar fonksiyonel olursa olsun samsung bana çok takoz geliyor ya, özellikle tuş takımı felan. tabi bu telefonu elleyip incelemek lazım öle resimle olacak iş değil tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 evet, fotolarda çok güzel görünüyo samsunglar. eline alınca pilsan oyuncak gibi kalitesiz bi hissiyat veriyo... gerçi 8800 dan sonra her telefon dandik hissi veriyo ya bana neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar