PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 49k da benim sen gir girersen öm at tercih sonuçlarna öyle bakayım yoksa hiç gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Valla benim de inş boğaziçi fizik olur. Ama çok baydım geyiklerden. Okula gittim arkadaşların anneleri vardı. Baktılar tercihlerime. "Bu ne?Hiç araştırmamışın?! dur ben sana birkaç tercih yaziim" -Ama ben fizik istiyroum kem küm. -Bilim adamı olucan yani? -Masterla başka dala da geçebilirim... Muhabbet burda bitiyor hep. Ya da ne zaman fizik okuyacam desem, seneye deneseydin diolar eahf. Ben ümitliim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Kazan kazan, gel BOUN'a =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Bir şey soracağım. Şimdi ösym sonuçlarında 45245 gözüküyor ama il sıralamalarından baktığımda 45125 gözüküyor. Önden bazılarını uçurmuşlar mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar