suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Abi benim köpeğim arada sırada dışarı çıkartınca yerdeki otları yiyor , ama hepsini değil gidiyo özellikle bazı otları yiyo çatır çatır. Bu nedir ki? Neden yapıyor bunu? 2.5 yaşında erkek alman kurdu kendisi...
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 köpeklerin çimen yeme olayı bazen midesi ağrıosa aynen arkadaşın dedii gibi. o zaman çimenleri yiip kusuolar bi nevi temizleme yöntemi.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 canni ve xelee'nin dedigi gibi midesi agridigi zaman yiyorlar diye biliyorum..
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yok benim dediimden emin olabilirsiniz. benimki de çok sık kusmaya başlamıştı. bi şeyi mi var die götürdüümüzde bu cevabı aldık veterinerden.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 abi soda filan versenize o zaman, hayvana eziyet ediyosunuz.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sindirim içinde yapıyorlar diye biliyorum ama, evet xelee'nın dediği doğrudur muhtemelen
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 benim kedi de bitkilerin yapraklarını kemiriyo bazen sindirime yardım ediyo karın agrısını geçiriyo vs
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kediler midesinde biriken tüylerden dolayı ot yiyip çıkartıyolar. köpeklerde de büyük ihtimalle öyledir o yüzden normal bişey sanırım. onun dışında bi sıkıntısı yoksa tüyle alakalı mide temizleme hadisesidir.
Öne çıkan mesajlar