suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Abi benim köpeğim arada sırada dışarı çıkartınca yerdeki otları yiyor , ama hepsini değil gidiyo özellikle bazı otları yiyo çatır çatır. Bu nedir ki? Neden yapıyor bunu? 2.5 yaşında erkek alman kurdu kendisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Karnı ağrıyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 köpeklerin çimen yeme olayı bazen midesi ağrıosa aynen arkadaşın dedii gibi. o zaman çimenleri yiip kusuolar bi nevi temizleme yöntemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 canni ve xelee'nin dedigi gibi midesi agridigi zaman yiyorlar diye biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yok benim dediimden emin olabilirsiniz. benimki de çok sık kusmaya başlamıştı. bi şeyi mi var die götürdüümüzde bu cevabı aldık veterinerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 abi soda filan versenize o zaman, hayvana eziyet ediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sindirim içinde yapıyorlar diye biliyorum ama, evet xelee'nın dediği doğrudur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 benim kedi de bitkilerin yapraklarını kemiriyo bazen sindirime yardım ediyo karın agrısını geçiriyo vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kediler midesinde biriken tüylerden dolayı ot yiyip çıkartıyolar. köpeklerde de büyük ihtimalle öyledir o yüzden normal bişey sanırım. onun dışında bi sıkıntısı yoksa tüyle alakalı mide temizleme hadisesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar