-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Yeni filmden geldim O kadar büyük beklentilerle gittikten sonra şahsen büyük hayal kırıklığına uğradım. Öncelikle film bence tek film olarak gayet rahat çekilebilirdi,en kötü ihtimal lotr gibi uzun olurdu 3-3.5 saat filan Çok fazla gereksiz drama ve diyaloglar var. Tamam salt aksiyon filmi senaryodan çok şey beklemiceksin ama senaryonun kurgusundan beklerim abi, hatta senaryo bi aksiyon filmi için yeterli sayılabilir fakat yani bazı diyaloglar o kadar gereksiz ve yapmacıktı ki Tarantino senaryo işini sıçmış bence Sonra bir aksiyon filmi müptelası olarak dövüş sahnelerini yeterli bulmadım sıradan bir film için çok iyi denebilir belki ama bu kadar iddalı olup Tarantinonun da benim en üst seviyem olucak yeteneklerimde tepe noktamı test edicem gibi açıklamalar yapıp mangalda kül bırakmamasından sonra çok sağlam bişeyler bekliyodum tabi Uma Thurman dan ne kadar performans alabileceğin de belli bi aksiyon filminde, elinden geleni yapmış ,birçoğunuz da yeterli bulmuştur eminim ama ben şahsen daha hard,daha iyi bir dövüş estetiği ve tekniği göreceğimi umut ediyodum Mesela Kaplan ve Ejderha yı izlerseniz/izlediyseniz kılıç sahnelerindeki teknik ve estetik ne kadar müthiş görürsünüz. Filmin ilk yarısı sıkıcıydı genelde hikayesini anlatmakla geçti,ikinci yarıda daha çok aksiyon vardı.Bide söylendiği gibi gerçekten bolca kan görüceksiniz,bazı yerlerde vahşetin boyutu çok abartılmış Şimdi Tarantino hayranları müthiş film hadi ordan diyebilir büyük ihtimalle ama ben beklentileirm büyük olduğu için hayal kırıklığına uğradım. Benim fikrim senaryo olarak kötü,aksiyon olarak iyi sayılır ama görülmesi gereken bi film diyebilirim Zaten gitmeyin desemde gidiceksiniz biliyorum :) P.S:Bir kadına dar pantolon bu kadar yakışırmı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bir film Bursaya neden gelmez yaa netten çekip 2 kere izledim ama 320*160 olduğundan bi şey anlaşılmıyor. Kanlar çok sağlam filmi izlerken bir katanayla adamı ortadan ikiye kesince nolur öğrenebiliyorsunuz:) "Leave the limbs you lost.They belong to me now."[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ben çok sevdim vallaha ;)[hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Valla bence güzel olmuş fakat kan efektleri hiç de sağlam değil aksine bence iğrenç olmuş,çeşme gibi şar şar...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ya zaten o kan efektinin oyle olması gayet normal , özellikle fazla gerçekçi yapılmamış, zaten bunu çeşitli japon filmlerinde de görebilirsiniz, olayın tarzı bu (örnek battle royale)[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 izlemedim daha ama o kadar güzel bi film olucaını sanmıyorum ayrıca tarantinoyuda pek sevmem (karanlıktan şafağa dışında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 tarantino abim psikopata bağlamış olayı ben aşık oldum filme silthanas arcane dresquin bathory grubuyla gittik. onlar da gayet hazzetti filmden bi kere kurgu müthişti. ben anime kısım dışında acaip keyif alarak izledim filmi .. o kısımda biraz güldüm dalga geçtim falan zaten tarantino da direk japon kültürüne göndermek yapıyo filmdeki her öğeyle neyse sonuçta kopan kafalar, ordan burdan uçan kollar ehea ya bilmiyorum acaip keyif aldım oyunculuklara diyecek pek bişiy yok zaten en fazla randıman alınmış bence ve en can alıcı kısımlardan biri ise müzik. direk türün ambiansı sağlanmış müzikle .. müthiş seçimler yapılmış 70-80 filmlerine ait duruyo zaten ve acaip uymuş bence tam not aldı film benden kaçmaz derim heh tabi tek eksiği 2 filme bölünmüş olması ve ilk filmin türk filmi vari bitmesi :([hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ha bide müzikler var bence 1-2 tanesi dışında çok kötüydü müzikler,modası geçmiş bazı yerlerde ortamı baydı rehavet çöktürdü aksiyonu baltaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bak şimdi bak bak eahha muzikler hiç kötü olur mu yahu? modası geçmiş? ya anlatamıyorum filmin tarzı, olayı o zaten, western, uzakdogu dövüş filmleri, 70li yılların action polisiye dizilerinin büyük etkisi var. ha yine de iyi kötü demek tabi kişisel tercihtir biri beğenir biri beğenmez orası ayrı, ona bişi demiyorum.[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 yani yuh, muziklere bile kotu dedin ya. daha ne yapsin? filmin en guclu ozelliklerindendi muzikler. Modasi gecmis ne demekki? hangi zamanda geciyor ki bu film de modasi gecmis muziklerinin? trance pop bilmemne mi calsalardi? Bang bang e de deli oldum filmin basinda.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 02 January 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Dojorel, 02 January 2004 23:18 tarihinde demiş ki: ...Bang bang e de deli oldum... herhalde 20-30 kere arka arkaya dinledim o şarkıyı o derece yani[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 abi tam dövüşmeye başlıyolar arkadan baygın slow müzik çalıyolar yerimi yani şöyle adrenalini arttırcak gaz yapıcak bişeyler çalsalar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Anime bölümü bence çok güzeldi. Charlie Brown'ın (:P) yerindeki Japon kızların şarkıları ise tek kelime ile iğrençti.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 muzıkler harıc bence cok guzel bır fılmdı....[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: SilphatosIce_, 02 January 2004 23:44 tarihinde demiş ki: Charlie Brown'ın (:P) yerindeki Japon kızların şarkıları ise tek kelime ile iğrençti.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) aha buna aynen katılıyorum. kafayı yedirtiyolardı bana susssuunn diye bağırasım geldi yani o derece euahea şimdi filmdeki detay tarantino manyaklıklarına gelelim .. sırf daryl hannah nın gözüktüğü sahneyi yeniden izlemek için sanırım filme bi daha gidecem daha doğru o ıslığın müziğe nası uyarlandığını duyabilmek için nası yapılmıştır mest oldum ya helal dedim filmde biçok harika sahne mevcut da şimdi konuşsak bitmez yani :) bi de battle royale'da oynayan ve filmde de lucy liu'nun bodyguardlığını yapan lise üniformalı müthiş hatun vardı. filmde 17 yaşında birini canlandırıyodu gerçekte kaç bilmiyorum ama 20'nin üstünde değil diye biliyorum az daha gelinimizi öldürüyodu valla korktum eauhuae onun gözüktüğü yerler psikopattı gerçekten ve rolünün hakkını verdiğini söylemek istiyorum bi de şu süper bang bang şarkısının adını yazsanız da biz de kazaa'dan çeksek direk filme soktu abi adamı o derece müthiş bi şarkı üf ya tekrar gitmeli en yakın zamanda[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 halbuki mesela calacaktı size clubbed to death, supermoves falan değil mi ? aha al sana matrix 4 dercesine[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Nancy Sinatra - Bang Bang önce bu şarkı netten çekilecek bin defa dinlenilecek, sora da filmin soundtrack i edinilecek ben ilkini yaptım geriye ikincisi kaldı ;)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 SPOILER BOMB filmi..6inci izleyişimdi sinemada izlemenin tabi ayrı bi zevki var.. superdi ya müzikleri begenmek zor tabi ama ben sinemeda herkesin her sahnede tempo tuttugunu gördüm hatta 2 yanımızda oturan adam yerinde duramiodu fln tırtırtır sallandi herif filmin başindaki cümle zaten filmi anlatio filmden o cümle dışında bişi beklemeyin tamamen bi duygu üzerine yoğunlaşmış film: intikam(revenge is a dish best served cold) filmde begenmedigim seyler var tabiki mesela motosikletle giderken sahnenin bana hiz hissini vermemesi, lucy lui'nin beceriksiz oyunculugu(sadece bi sahnede) fln ama bunlar ztn 6 kez izleyince batan şeyler mesela kapıya kafa sıkıstırma sahnesinde buck ölünce eli hareket edio cok rahatsız oldum bundan. Bunlar dışında gerçekten filmde kötü bişi yoktu, müzikler ve film bütün içindeydi göndermeler(bruce lee hayranı tarantinonun oren'in korumalarini maskeli yapmasi, ki bu bruce lee'nin ilk oynadigi ve unlu oldugu dizidir) tarantinodan beklenen abzurdlukler(kornflakes kutusunun üstünde "kaboom" yazıodu mesela)abuk replikler(önüne gelen buda yada tanrı olsun kesersin, "you want some coffee"),bagaj, ayak gördük hepsini... şimdi çok hastayım filmden çok şey bekleyip müzikleri filme uyduramayan arkadaş lütfen gitsin tarantino filmlerini baştan izlesin fln diyorum, tarantino filminden matrix vari yada hidden dragon crouchin tiger modunda aksiyon beklenmez.. ha bu sırada son dövüş sahnesinde film bi anda başkalaşim yaşiyo simbolizm fln gayet ciddi oluo dumur oldum :D[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 o bang bang sarkisi bitsin die neler yapmadim sinemada :) abarti baydi bence[hline]Natalie-Jm Tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 muthis film hadi ordan :) tarantino filmlerinde en cok sevdigim sey diyaloglarin tamamen amaca hitap etmemesi yani filmin sonunu etkilemesede araya guzel diyaloglar ve ya olaylar yerlestiriyo beni benden aliyo bu yonetmen kardesimiz 2. filmi heyecanla bekliyorum. muzikler mukemmeldi neyini begenmediniz anlamadim, her aksiyon sahnelsinde illa nu metal tarzi muzik olmak zorunda diil tarantinoda bunu bence cok guzel yansitmis the 5 6 7 8s - woo hoo diyorum ve susuyorum.[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 mesela filmin başında mutfaktaki muhabbet acayip gereksiz ve yapmacık bi diyalog bence Insanlar farklı şeyler bekleyip gittikleri için kimi çok beğeniyo kimi beğenmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 artik sadece beklentiye kalmis hersey diyorum. sanerixx de demis, matrix 4 gibi bisiler bekleyerek gidince aww neden adrenalin deposu muzikler yokki dediniz saniyorum. iyi de o zaman filmin diger dandini uzakdogu veya amerikan dovus filmlerinden ne farki kaliyor? Blade gibi korkunc kotu bir filmde bile var super gaz muzikli aksiyonlu sahneler. Bu film karate filmi de degil sonucta. muzikler basarili otesi bence..[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ilk sahne nasil yapmacik anlayamadim? iyi mi oynayamamislar? gereksiz derken nasi gereksiz? isin raconunu anlatan bi sahne denebilir ona mesela[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 bence iyi oynamamaktan çok diyaloglar amatörceydi o sahnede birbirlerine ettikleri küfürlerde acayip yapmacıktı zordan konulmuş gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 atilla dorsay in yazilarini begenirim genelde. bu sabah okudugumda genel olarak benzer seyleri dusundugumuzu farkettim. muzikler icin hemen hemen ayni goruslere sahibiz. Cher in bang bang ini Nancy Sinatra nin ne kadar guzel seslendirdigini dusunuyoruz ikimizde. Cher versiyonundan daha guzel diyecegim neredeyse..[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar