Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Bayildigim kitabinin bi oykusunden uyarlama film su an basladi. Gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Hangi film o yav, hemen netten yedekleyelim :P Edit: Ha Riding The Bullet'mış. Son yarım saate kadar bi b.k olmayıp da son yarım saatte vasatın üstüne çıkan filmlerdendir. King hayranları izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Hangi öyküyü çekmişler ki? Ondan bi otel odasıyla ilgili film yapmışlardı. Başka da mı varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 1408'i yapmislardi daha once evet. Bu da Lunapark Treni. Su an son reklam girdi, pek basarili oldugunu soyleyemem, fazlaca kictan sallama bolum vardi ama onun haricini de bire bir almislar, heralde doldurmaya calistilar sureyi o ekstra bolumlerle. Ve isin komigi, daha dun gece yatmadan once okudum bu hikayeyi(bilmemkacinci defa tabi) tirsa tirsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Abi ben okurken hiç tırsamıyorum ya, hoşuma gidiyo yani seviyorum çok ama hiç tırsamıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar