corso Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 builder'da TImage'da gösterdiğim bir resmi siyah beyaza çevirmem gerekiyo. pixel pixel okumam ve okuduğum RGB değerlerinin ortalamasını alıp o pixele tekrar assign etmem gerektiğini biliyorum. ama yapamıyorum :/ çünkü method'lardan haberim yok. sanıyorum scanline kullanmam gerek ama her bir pixelin renk değerlerine nası ulaşırım, bunları değiştirdikten sonra o pixele nası tekrar assign ederim bilmiyorum. fikri olan varsa, yardımcı olursa çok büyük hayır işlemiş olur[signature][hline]beer helping ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 burda delphi ile yapılmışı var objeler büyük ihtimalle ya aynı ya da çok benzerdir http://delphi.about.com/cs/adptips2000/a/bltip0900_3.htm[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar