Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 aldigim pspde oyun calistirma konusunda sorularim var, yardim edebilecek kimse var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Version canım.Forum'da aratabilirsin.Gogıl abiye sorabilirsin.Yada şehrindeki en yakın illegal çalışan tüm oyun konsolcularına gidebilirsin.10 ile 40 ytl arasında yapıyorlar bu işi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 saol "canim", burda yardim edebilecek kimse bulamazsam bi kac yer dolasirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 var, öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Pandora Battery yapman lazim bunun için elinde bi tane downgrade edilmiş bi psp yada pandora pili lazim. yapamazsın ugraşma git tamirciye yaptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar