Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bios update (modeli bulunmuyor)

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

Bende epox marka anakart var , epox anakartımı Magic bios ile kolayca update edebiliyorum , peki bu epoxun programı VIA chipsetli bir inteli update edebilirmi ?

Bu program update i kendisi bulup güncelliyor.

Elimde bir bilgisayar daha var bu bilgisayarın VIA chipsetli anakartı var, bu anakartı windowstan magic bios benzeri bir programla update edebilirmiym ? Yoksa magic biosun diğer anakartlar için sürümüde varmı ?

Veya site bilen varmı ? deniyorum bulamıyorum anakartı

VIA Tech
VT82C692BX
Windowsun sistem bilgisi kısmına girince bunları veriyor :

Award Software international.INC 4,51PG 07,09,2000 SMBIOS sürüm :2.2

Bilgisayarın ilk açılışındada bunları yazıyor. ..

Award modular BIOS v4.51 PGN V,993AS/993AN n10 09.07.2000 memory : 393216

en alttada
09/07/2000 -693-596-ITE86-2A6LG-J1HC-00

Birsürü bios buldum , ama update etmek istemiyorum , bu işte sakata gelmekte var , bios update bilen biri varsa yardımcı olsun.[signature][hline]starcraft.mizzah.com
www.sylveria.org
Sosyal ağlarda paylaş

Anakart üreticilerinin sitelerinde bilgisayarınız doğru düzgün çalışıyorsa bios update i yapmayın diyor hep =)

eğer sitesinde aksini belirtmemişse ve benzeri konfigürasyondaki bilgisayarlarla arasında belirgin bir performans/stabilite farkı yoksa bios update i ile uğraşmana pek gerek yok. yani hiç bir değişiklik olmayacaksa anakartı ne diye tehlikeye atasın. bios update sırasında elektrik kesilmesi, bilgisayarın resetlenmesi anakartı kullanılamaz hale getirebilir. (CIH virüsünün yaptığı etki gibin)

illa da update edecem dersen kesinlikle anakartın üreticisinin sitesinden çektiğin programla ve update dosyası ile update et.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...